Front Mission 1st (Limited Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Front Mission 1st (Limited Edition) - PS5
49,99 €
35,99 €
Cena bez DPH: 29,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 456952
MicroidsEN dabing

Front Mission 1st (Limited Edition) [NSW]

O hre

Front Mission 1st: Remake je moderná verzia slávneho taktického ťahového RPG, ktoré pôvodne vyšlo v roku 1995 pre hernú konzolu Super Famicom, a to iba v Japonsku. Pripojte sa k nadnárodnému spoločenstvu O.C.U. alebo jeho rivalovi U.C.S., vylepšujte svojho wanzera, robte strategické rozhodnutia a využívajte svoju palebnú silu a okolité prostredie na to, aby ste získali výhodu nad protivníkom.

V roku 2090 sa pri riešení svetových konfliktov využívajú obrie vojnové stroje zvané wanzer. Ostrov Huffman Island – jediné miesto, kde Oceania Cooperative Union (O.C.U.) a Unified Continental States (U.C.S.) zdieľajú pozemnú hranicu – je preto veľmi horúcim ohniskom ich dlhotrvajúcich sporov.

Prieskumná čata O.C.U. vedená kapitánom Roydom Clivom dostane rozkaz preskúmať muničnú továreň U.C.S. Počas misie je čata prepadnutá nepriateľskými wanzermi, čo rozpúta sled udalostí, ktoré zatiahnu celý ostrov do vojny.


Kľúčové vlastnosti

  • Prežite napínavé dobrodružstvo v spletitom svete ovládanom geopolitikou a výberom z dvoch odlišných príbehových kampaní si zvoľte stranu.

  • Upravujte každú časť svojho wanzera – vylepšujte jeho palebnú silu, obranné vlastnosti aj rýchlosť a tým zvyšujte jeho bojovú efektívnosť.

  • Vezmite do úvahy charakteristiku okolitého prostredia, sformujte najlepšiu možnú stratégiu a rýchlo získajte výhodu nad protivníkom.

  • Vychutnajte si modernú prepracovanú verziu s nádhernou grafikou a vylepšenými efektmi alebo si hru zahrajte v jej pôvodnej podobe, ktorá je taktiež súčasťou tohto remaku.

Limited Edition obsahuje:

  • Hra Front Mission 1st: Remake
  • Exkluzívny lentikulárny obrázok
  • Tlačená príručka
  • Dve litografie

Trailer

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách