Gears of War 4 XBOX ONE

Po dohraní odkúpime naspäť
49,99 €
19,99 €
Cena bez DPH: 16,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 351508
MicrosoftEN dabing
 
Chceš ušetriť 8 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 11,99 €

Doporučené produkty (1)

Gears of War 4 [XBOX ONE]

Začína sa nová sága, jeden z najoslavovanejších sérií video hier všetkých čias. Po tesnom uniknutí po útoku na ich dedinu, JD Fenix a jeho priateľia, Kait a Del musia oslobodiť svojich milovaných a nájsť pôvod nového, príšerného nepriateľa.

Nikdy nebojujte osamote - Užite si kooperatívny mód pre dvoch hráčov, lokálne za využitia rozdelenej obrazovky, na Xbox Live , alebo LAN. Druhý hráč má možnosť si zvoliť medzi postavami Kaith a Del.

Vylepšené možnosti krytia v súbojoch - Nové pohyby v súbojoch na blízko a popravy s nožom na blízko premenia každý kus krajiny, kde je možnosť sa ukryť na ofenzívne možnosti pre hráčov.

Nové brutálne zbrane - Úžasný arzenál nových zbraní zahŕňa Buzzkill a Dropshot, ktoré môžu strieľať okolo, alebo ponad úkryty a zasypať nepriateľov deštrukciou zo všetkých uhlov.

Explozívny Versus Multiplayer mód - Súperte online v nových, alebo obľúbených herných módoch, všetky na špecializovaných 60 fps serveroch. Nové vizuálne systém hodnotenia bude znamenať férové párovanie pre sociálnych, súťaživých a profesionálnych hráčov.

Gears of War 4 obsahuje kompletnu kolekciu Gears of War pre Xbox 360. Zahrajte si originálnu trilógiu Gears of War a Gears of War: Judgment, vďaka kotrým si môžete užiť viac ako 50 hodín hry.



  • 25 rokov po vyvrcholení Gears of War 3, popohnaný sériou divných zmiznutí, musí JD Fenix prijať dedičstvo svojho otca a dať sa do boja s novým, hrozivým nepriateľom.
  • Užívajte si kooperatívny mód pre dvoch hráčov lokálne s rozdelenou obrazovkou, alebo vďaka Xbox Live, alebo LAN. Druhý hráč má možnosť výberu medzi postavami Kait a Del.
  • Nové pohyby v súbojoch na blízko a popravy nožom na blízko, vďaka ktorým meníte každý úkryt na možné útočisko.
  • Ohromný arzenál zbraní, niektoré dokážu strieľať okolo, alebo ponad prekážky a prekvapiť nepriateľov.
  • Súperte online na špecializovaných 60 fps serveroch. Taktiež využite novýc rebríčkový systém, ktorý lepšie zaradí hráčov podľa ich schopností.






  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách