G.I. Joe: Operation Blackout Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA G.I. Joe: Operation Blackout - PS4G.I. Joe: Operation Blackout - NSW
Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
28,99 €
Cena bez DPH: 24,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 412271
MaximumEN dabing

G.I. Joe: Operation Blackout [XBOX ONE]

G.I. Joe a Cobra sú späť!

G.I. Joe: Operation Blackout je klasická tímová strieľačka z pohľadu tretej osoby, v ktorej hráte za svoje obľúbené postavy z tímu G.I. Joe a tím Cobra. Zažite akciu z oboch strán, keď pomáhate G.I. Joe obnoviť poriadok a doviesť Cobru k ovládnutiu sveta.

  • G.I. JOE VS COBRA - Hrajte s 12 svojimi obľúbenými postavami z oboch strán vrátane Snake Eyes, Duke, Roadblock, Storm Shadow, Cobra Commander, Destro a ďalších v PvP pre 4 hráčov v 17 epických príbehových misiách kampane. Zahŕňa dabing pre viac ako 20 ikonických postáv v seriáli G.I. Joe vesmír.
  • COMBAT TOOLS - Bojujte za svoju stranu s 18 úžasnými zbraňami, 36 skinmi zbraní, 12 skinmi alternatívnych postáv a sériou jedinečne zničujúcich konečných schopností.
  • LEGENDARY FRANCHISE - Prevezmite kontrolu nad ikonickým G.I. Joe Persuader a Cobra H.I.S.S. tanky vo vašej bitke na klasických miestach, ako sú USS Flagg a Cobra Headquarters.
  • CO-OP & PVP MULTIPLAYER - Hrajte kampaň s priateľom v miestnej kooperácii alebo súťažte v miestnych hrách PvP pre 4 hráčov v 4 režimoch pre viacerých hráčov: Capture the Flag, Assault, King of The Hill a Deathmatch Arena




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách