God of War Collection: Volume 2 PS3

Po dohraní odkúpime naspäť
19,99 €
14,99 €
Cena bez DPH: 12,49 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 201173
PlayStationEN dabing

God of War Collection: Volume 2 [PS3]

Balenie obsahuje hry God of War: Chains of Olympus a God of War: Ghost of Sparta remasterované v HD kvalite pre PlayStation 3.



God of War: Chains of Olympus
Boh vojny, Kratos, potom, čo bol podvedený a prinútený zabiť svoju manželku a dcéru, prestal slúžiť Arovi. S cieľom hľadať rozhrešenie z hriechov svojej minulosti sa stal bojovníkom bohov pre nasledujúce roky. Tieto brutálne krížové výpravy v mene Olympu sa stali legendárnymi po celom starovekom svete.

V hre God of War: Chains of Olympus, sa Kratos vydáva do krajín, kam žiadny smrteľník nikdy nevkročil. So svetom ponoreným do večnej temnoty a bezmocnými bohmi musí Kratos čeliť najobávanejším tvorom gréckej mytológie a nakoniec je nútený voliť medzi svojím osobným vykúpením a záchranou starovekého sveta od istého zničenia.

  • Epická hrateľnosť na PSP, verná sérii God of War. Zažite dramatickú kameru a epické kulisy, ktoré ponúkajú doposiaľ nevídaný zážitok na konzole PSP.
  • Príbeh sa odohráva v dobe pred udalosťami hry God of War, kde zažijete Kratovu cestu počas 10 rokov v službe bohom Olympu.
  • Využite nové brutálne bojové pohyby spolu s Vašimi obľúbenými kombo útokmi zo série God of War.
  • Z brán Hadesu do hlbín Tartaru, Vás Vaša cesta prevedie cez temný a brutálny svet gréckej mytológie. Postavte sa úplne novým stvoreniam z gréckej mytológie a zapojte sa do epických boss súbojov.
  • Pri preskúmavaní dávneho sveta sa pripravte na prechádzanie labyrintom náročných hlavolamov.



    God of War: Ghost of Sparta
    Na konci God of War porazil brutálny bojovník Karost Ara a dosiahol Olympus ako nový boh vojny. V Ghost of Sparta Kratos zisťuje, že jeho nové sily nestačia k zastaveniu nočných môr, ktoré ho aj naďalej trápia. Aby sa oslobodil od duchov, ktoré prenasledujú jeho spomienky, musí sa Kratos vydať na cestu, ktorá odhalí pôvod stratených svetov a zodpovie dlho očakávané otázky o jeho temnej minulosti. Vyzbrojený smrtiacimi Blades of Athena, musí počas celého svojho nemilosrdného pátrania prekonávať armády mytologických tvorov, légie nemŕtvych vojakov a úžasne nebezpečné a brutálne krajiny.



  • Vylepšený boj na blízko ponúka viac akcie s funkciou Combat Rush, ktorá umožňuje Kratovi búšiť nepriateľov o zem, alebo ich odhodiť, rozšírený systém zabíjania prináša špecifické spôsoby zabitia pre unikátne zbrane a kúzla, ako aj väčšie množstvo kombinácií, ukončovacích pohybov a air-to-air bojových pohybov. V hre tiež môžete ovládať nové zbrane, ako kopija a štít s plne konkretizovaným bojovým stromom, spolu s novými magickými schopnosťami pre ešte smrteľnejšie útoky.
  • Ghost of Sparta sa môže pochváliť väčšou a rozmanitejšou hrateľnosťou, ako Chains of Olympus. To má za následok exponenciálne väčších bossov, dvojnásobok nepriateľov na obrazovke s rozmanitejším správaním a úplne novými pohybmi, ktoré pridávajú k pútavejšiemu a pohlcujúcejšiemu zážitku z hry.
  • Vylepšenia grafického enginu prinášajú skvelú grafiku a dramatickú kameru, ktorá v spojení s poveternostnými vplyvmi, hĺbkou bojiska a kvalitnejším prostredím ponúka vizuálny zažitok, aký ste nevideli nikdy predtým na PSP.
  • Verný sérii God of War ponúka titul Ghost of Sparta nové zaujímavé dobrodružstvo pre Krata, ktorý musí ísť hlbšie do svojej minulosti, ako kedykoľvek predtým a nájsť dlho očakávané odpovede na otázky týkajúce sa sparťanského bojovníka.
  • Pri preskúmavaní dávneho sveta sa pripravte na prechádzanie labyrintom náročných hlavolamov.
  • Ghost of Sparta je senzačné dobrodružstvo do dlane, ktoré si môžete vychutnať aj na cestách, kedykoľvek a kdekoľvek!


  • 0%
    zákazníkov odporúča
    Zobraziť recenzie
    5 star
    0 x
    4 star
    0 x
    3 star
    0 x
    2 star
    1 x
    1 star
    0 x
    2,0 / 5
    starstarstarstarstar
    Hodnotil 1 zákazník
    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách