Godzilla Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Godzilla - PS4
Po dohraní odkúpime naspäť
49,99 €
42,99 €
Cena bez DPH: 35,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 305276
BandaiEN dabing

Godzilla [PS3]

Godzilla, kráľ netvorov, sa prvýkrát objavil v roku 1954. Vedci študovali Godzillu a zistili, že by mohli využiť jej energiu. Nazvali ju G-Energy, a tento zdanlivo nekonečný zdroj energie bol použitý pre zlepšenie života celého ľudstva. O 60 rokov neskôr, keď ľudstvo na netvora takmer zabudlo, sa Godzilla objavuje opäť.

Godzilla ničí všetko pri hľadaní G-Energy. Aká irónia, že tá istá G-Energy, ktorá bola použitá k zlepšeniu životov ľudí, prebudila Godzillu. Dokáže G-Force, posledná nádej ľudstva, zastaviť Godzillu? A aký osud čaká Godzillu, keď spotrebuje všetku G-Energy a dosiahne svoj plný potenciál?



  • Prebojujte si cestu cez každú úroveň, zničte generátor energie a postúpte do ďalšej oblasti. Uistite sa, že ste zničili toľko budov v úrovni, koľko je len možné a maximalizujte svoju G-Energy. Dávajte si ale pozor, pretože čím viac budov a stavieb zničíte, tým vyššia je úroveň rizika, že dôjde k boju s legendárnymi netvormi.
  • Pozrite sa na akciu so špeciálnym systémom uhlov kamery v štýle filmu. Voľba tohto uhla kamery prepne pohľad kamery na špeciálne, vopred stanovené miesta na mape. Prepínajte sa do špeciálnych uhlov a ovládajte Godzillau, ako by ste ju videli vo filme!
  • Prebite sa cez 25 etáp chaosu v režime Mission.
  • Vytvorte si Godzilla scénu svojich snov v režime Diorama.
  • Režim King of Monsters je ničenie na čas!
  • Zbierajte G-Energy v každej úrovni s cieľom vylepšiť Godzillu. Nechajte narásť Godzillu až do výšky 100 metrov. Jeho defenzívne a ofenzívne schopnosti sa zvyšujú priamo úmerne s jeho veľkosťou. Godzilla sa môže tiež učiť nové zručnosti. A ak ho vylepšíte dostatočne, Godzilla dokáže aj lietať!

  • Súvisiace produkty (1)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách