Golf Club Wasteland Nintendo SWITCH

39,99 €
34,99 €
Cena bez DPH: 29,16 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 449295
SoftsourceEN dabing

Golf Club Wasteland [NSW]

Ľudský život je vyhladený. Zem je teraz golfovým ihriskom pre ultrabohatých. V tomto dystopickom športovom hlavolame sa zahrajte cez zničené brutalistické pamiatky, rozpadávajúce sa nákupné centrá a opustené múzeá a pospájajte celý príbeh o páde ľudstva.

O hre

Vydajte sa na opustenú Zem
Bohatí utiekli na Mars, ale odvážili sa prísť späť na pustú Zem, aby zahrali si golf. Každá diera v pustatine ponúka svoj vlastný malý príbeh a možnú hádanku. Zahrajte si golf cez zničené brutalistické pamiatky, rozpadávajúce sa nákupné centrá a opustené múzeá, zatiaľ čo neónové nápisy a dojímavé graffiti prezradia aktuálne udalosti, kultúru a ľudskosť.

Čomu padlo ľudstvo za obeť?
Zložte dohromady celý príbeh o tom, ako padlo ľudstvo cez detaily z príbehu osamelého golfistu, ktorý sa vrátil na Zem na poslednú hru. Vysielanie Rádia Nostalgia z Marsu ponúka pohľad do života tých, ktorí utiekli, a rozprávanie „tajného diváka“, ktorý sa pozerá z diaľky. Nechajte sa sprevádzať účelovo skomponovaným soundtrackom, ako aj osobnými príbehmi vysielanými v Rádiu Nostalgia z Marsu.

Tri rôzne režimy hry
Tri rôzne režimy znamenajú, že každý golfista si môže nájsť niečo pre svoj vkus. Príležitostní hráči sa môžu sústrediť len na príbeh a relaxačné scénické kolo golfu v režime Story Mode. Tí, ktorí hľadajú ďalšiu výzvu, môžu zdolať každú jamku pomocou zručností a riešenia hádaniek v režime Challenge. Zatiaľ čo úplní profesionáli môžu vyskúšať Iron Mode, kde je takmer nulový priestor na chyby. Ľahko uchopiteľné ovládacie prvky a minimalistické používateľské rozhranie sú základom celej hry.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách