Grand Theft Auto: The Trilogy (The Definitive Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Grand Theft Auto: The Trilogy (The Definitive Edition) - PS4Grand Theft Auto: The Trilogy (The Definitive Edition) - PS5Grand Theft Auto: The Trilogy (The Definitive Edition) - Xbox Series X|S
Po dohraní odkúpime naspäť
59,99 €
47,99 €
Cena bez DPH: 39,99 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 435949
RockstarEN dabing
 
Chceš ušetriť 9 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 38,99 €

Grand Theft Auto: The Trilogy (The Definitive Edition) [NSW]

Hra je vo forme kľúča na stiahnutie všetkých troch dielov hry!


Grand Theft Auto: The Trilogy (The Definitive Edition) obsahuje plošné vylepšenia vrátane grafických vylepšení a moderných vylepšení hry pre všetky tri tituly pri zachovaní klasického vzhľadu a dojmu originálov.

všetky tri hry (GTA III, GTA Vice City a GTA San Andreas) prídu na platformy súčasnej generáciev hre Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition pre PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S , Xbox One, Nintendo Switch a Rockstar Games Launcher na PC.

gta_trilogy


Grand Theft Auto 3

Akčná séria Grand Theft Auto si získala veľa priaznivcov. Myšlienka zostala zachovaná i v treťom diely, ale hráčsky systém prešiel obrovskou zmenou - a to smerom k lepšiemu. Krádeže áut, zrážanie chodcov i bitky s policajtmi sú omnoho osobnejšie a to nielen vďaka kompletnému spracovaniu v 3D.

Ukradnite akékoľvek auto, ulice Liberty City v ktorom sa príbeh odohráva sú prepchaté viac než 50 typmi áut: športové, požiarne, cisterny či sanitky. Vychutnajte si stovku hlavných i vedľajších úloh a stúpajte v hierarchií gangu, aby ste sa dostali do kontaktu s ešte väčšími bossmi a získali lepšie zákazky.



Grand Theft Auto: Vice City

Grand Theft Auto: Vice City je ďalším prírastkom do jednej z najpredávanejších hráčskych sérii na svete, v ktorej sa už tradične ocitnete na hrane zákona.

Hlavnou postavou je gangster Tommy Vercetti, ktorý sa vydáva do metropole Vice City za svojím starým bosom. Tommy musí získať peniaze pre svoju mafiu, v ceste mu však stojí skorumpovaná polícia a motorkársky gang.

Vice City exceluje hrateľnosťou i grafikou. Mesto je 2-krát väčšie než Liberty city v GTA 3 a všetky jeho časti sú sprístupnené hneď na začiatku hry. Môžete sa tešiť aj na prepracovanú grafiku, vylepšenú umelú inteligenciu a ďalšie vychytávky. Poteší i viac než 9 hodín hudby, ktorá Vám bude hrať z rádia v aute. Tak čo, vrátite sa medzi gangstrov?

  • 9 hodín hudobného soundtracku, viac než 90 licencovaných songov, ktoré si zamilujete pri počúvaní 10 hudobných staníc vo Vašom aute
  • Profesionálny dabing viac než 8000 charakterov, z ktorých 20 hlavných nahovorených hollywoodskymi hviezdami.
  • Metropola Vice City je 2x rozsiahlejšia ako Liberty City a všetky jeho časti sú sprístupnené od začiatku hry. Mesto tvorí prepracovaný sociálny celok.
  • Detailnejšia grafika než v GTA 3, vylepšená AI, realtime tieňovanie, svetelné efekty.
  • Rozmanité misie, veľa subquestov
  • 120 typov automobilov (od športových vozov Ferrari, Lamborgini až po rôzne typy motoriek)



Grand Theft Auto: San Andreas
Nový diel v nesmierne populárnej sérií hier GTA, ktorá by sa dala charakterizovať ako akčný simulátor života bežného gangstra. Hra sa odohráva v 90. rokoch 20. storočia v meste, ktoré svojou veľkosťou prekonáva všetky predošlé diely. Hlavným hrdinom je Carl Johnson, ktorý sa vracia do San Andreas, mesta kde vyrastal a odkiaľ pred 5-timi rokmi odišiel, aby mohol viesť normálny život. San Andreas je totiž mesto plné zločincov, gangov a skorumpovanej polície.

CJ je hneď na začiatku svojho príchodu obvinený a uväznený za násilnosť. Tak začína jeho cesta štátom/mestom San Andreas. Mesta lámaného zločinom a veľkým množstvom mŕtvol odporných gangsterov, skorumpovanej polície a bohužiaľ i nevinných ľudí.


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách