Grid Legends Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Grid Legends - PS4Grid Legends - Xbox Series X|S
Po dohraní odkúpime naspäť
39,99 €
24,99 €
Cena bez DPH: 20,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 438309
ElectronicEN dabing
 
Chceš ušetriť 5 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 19,99 €

Grid Legends [PS5]

Hra GRID Legends ponúka strhujúci adrenalínový zážitok a napínavú akciu na závodiskách po celom svete. Vytvorte si vysnívané motoristické súťaže, zapojte sa do on-line pretekov, staňte sa súčasťou jedinečného a pútavého príbehu a vychutnajte si pocit veľkolepého akčného pretekania.

grid-legends-banner

SPOLOČENSKÉ, SPOJENÉ, VZRUŠUJÚCE PRETEKY

GRID Legends si najlepšie vychutnáte s priateľmi a kolegami vodičmi. Bez problémov vstúpte do akcie, zorganizujte perfektnú hru pre viacerých hráčov a vytvorte príbehy s ostatnými pretekármi. Vstupujte do udalostí v reálnom čase, navrhujte otvorené preteky z Race Creator, hľadajte live udalosti, ktoré zodpovedajú vašim preferenciám, alebo si vytvorte súkromnú lobby pre svoju párty. Hráči môžu dokonca povoliť priateľom a nepriateľom vstúpiť do akejkoľvek udalosti v reálnom čase!

Pomocou nástroja Race Creator navrhnite adrenalínom nabité preteky a spoločne s priateľmi si užite typy udalostí ako Elimination, elektrizujúce preteky Boost či návrat Driftu. Ak túžite po závode hyperšportov a obrovských truckov, nie je problém!

Staňte sa súčasťou dramatického príbehového režimu Driven to Glory alebo sa ponorte do nášho doposiaľ najväčšieho kariérneho módu so stovkami vzrušujúcich udalostí. Vďaka úchvatnej škále rôznorodých vozidiel, novým mestským lokalitám ako Londýn a Moskva, strhujúcim typom herných udalostí a drsnej rivalite na trati si vychutnajte nezabudnuteľné pretekárske zážitky.

grid legends

MEDZIPLATFORMOVÉ
Nech pretekáte akokoľvek, robte to s viacerými hráčmi, a to vďaka medzigeneračným a multiplatformovým hrám medzi konzolami a PC. Hrajte s až 21 priateľmi v rámci doteraz toho najprepojenejšieho titulu zo série GRID (vrátane hrania naprieč platformami) a rozsievajte chaos na trati.

NAJVÄČŠIA KARIÉRA VÔBEC
Doteraz najväčší režim GRID Career poskytuje vzrušujúcu jazdu v motoristickom športe. Dobite stovky podujatí, upgradujte svoje autá a vytvorte si vysnívaný pretekársky tím.

ÚPLNE NOVÉ LOKALITY
Exkluzívne pre GRID Legends, pretekajte okolo ikonických pamiatok ulicami Londýna a Moskvy a postavte sa na masívnu Stradu Alpina.

ODRODA MOTORŠPORTU
Od veľkých súprav cez elektrické hyperautá až po ikony cestovných áut – GRID Legends ponúka viac pretekárskej rozmanitosti než kedykoľvek predtým!

Trailer



Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách