Gungrave G.O.R.E (Day One Edition) [PS4] - BAZÁR (použitý tovar)

Po dohraní odkúpime naspäť
Cena s DPH
11,99 €
Osobitný režim 0% DPH
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 454463
Prime

Gungrave G.O.R.E (Day One Edition) [PS4] - BAZÁR (použitý tovar)

  • hra je z výkupu a je 100% funkčná a odskúšaná
  • obal bez poškodenia, médium bez škrabancov
  • zmluvná záruka 12 mesiacov

Popis nového produktu:

O hre

Pripravte sa na výpravnú výpravu naprieč juhovýchodnou Áziou a vykonajte svoju pomstu!

Gungrave G.O.R.E je štýlová akčná strieľačka z pohľadu tretej osoby od juhokórejského štúdia IGGYMOB, v ktorej prevezmete úlohu Gravea, pištoľníka vzkriesenia a odporného antihrdinu svojich snov, ktorý kosí tony nepriateľov v krvavom balete guliek.

V blízkej budúcnosti sa znovu objaví Seed, nebezpečná mimozemská droga a rozšíri sa po celom svete. Ste „Grave“, bývalý mafiánsky zabijak, zabitý, oživený a premenený na armádu jedného muža, Pištoľník vzkriesenia bez emócií, ale posadnutý ochranou vašej adoptívnej dcéry Miky.

Kľúčové vlastnosti

  • G.O.R.E
    Ako titulárny Gunslinger of Resurrection sa stanete odporným antihrdinom svojich snov, dokonalým strojom na zabíjanie, ktorý bez milosti brutálne brutálne zničí svojich nepriateľov. Skryť sa a ustúpiť nie je pre Gravea možnosť, vždy ide plnou parou vpred, najlepšie priamo cez svojich nepriateľov.

  • Štýl pre vašich nepriateľov s Gun Kata
    Štýlová streľba z tretej osoby sa stretáva s bojovými umeniami na blízko a vytvára plynule plynulú akciu, keď budete drviť svojich nepriateľov v krvavom balete guliek. Využite neobmedzené množstvo munície pre pištole Cerberus a svoju transformovateľnú EVO rakvu na uvoľnenie zničujúcich komb v snahe o maximálne poškodenie a štýl.

  • Zapojte sa do Vengeance
    Vychutnajte si divokú jazdu, epický a emocionálny príbeh o pomste, láske a lojalite s viac ako 12 hodinami hrania v príbehovom režime, pre fanúšikov Gungrave aj pre nováčikov.

  • Užite si Scenery
    Vydajte sa na epické dobrodružstvo naprieč juhovýchodnou Áziou, založenom na skutočných miestach s temným, futuristickým nádychom.

  • Bonus k Day One Edition: Death Ronin Grave a OD Grave
    Staňte sa Chmúrnym sekáčom a likvidujte nepriateľov štýlovo vďaka skinu Death Ronin Grave, ktorý navrhol Ikumi Nakamura. Chcete sa vrátiť do roku 2004 a predávkovať sa akciou zo starej školy? OD Grave vám to ponúkne a premení vaše dobrodružstvo na výlet do histórie.


Day One Edition obsahuje:

  • Death Ronin Grave
  • OD Grave

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách