Hell Let Loose Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Hell Let Loose - Xbox Series X|S
39,99 €
27,99 €
Cena bez DPH: 23,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 436834
TeamEN dabing

Doporučené produkty (1)

Hell Let Loose [PS5]

Hardcore FPS zážitok z Druhej Svetovej Vojny s epickými bitkami so stovkou hráčov.

Pechota, tanky, delostrelectvo - dynamicky sa posúvajúca línia a unikátna FPS kombinovaná s real time stratégiou inšpirovanou meta-hrami o surovinách.

Bojujte v najikonickejších bitkách Západného Frontu, vrátane Carentanu, pláže Omaha, Foy a mnoho ďalších.

Toto sú boje úplne nových rozmerov... S tankami, ktoré dominujú bojisku, dôležité zásobovacie reťazce a vy ste len ďalším ozubeným kolesom v mašinérii kolosálnej kombinovanej vojny. Hell Let Loose vás zasadí do chaosu vojny, kompletne s hráčmi ovládanými vozidlami, dynamicky sa meniacou prednou líniou a kritický gameplay zameraný na jednotky. Ten diktuje ktorým smerom smerujú váhy vojny.

Obsahuje viac než 9 ikonických máp vymodelovaných podľa skutočných fotiek a satelitných dát. Celé bojisko je podelené do veľkých sektorov na zabratie. Toto hráča pohltí a vyvtvorí pre neho unikátny herný zážitok ktorý proti sebe postaví dve jednotky 50 hráčov v boji na život a na smrť. Budete bojovať na poliach, v lesoch, mestách a na mostoch. Keď sektor zaberiete, vygeneruje jeden z troch zdrojov pre vašu jednotku, čo vytvára komplexnú meta-hru, ktorá ovplyvní váš pochod k víťazstvu.

Vlastnosti:

  • Bojujte v epických bitkách 50 vs 50
  • Dva odlišné herné módy - Ofenzíva a vedenie vojny
  • 9 máp s tým, že pribudne mnoho ďalších - vyloďte sa na pláži Omaha, prebojujte sa cez Carentan a do zamrznutých loesov Foy predtým, než zdoláte Kótu 400.
  • Nikdy nebojujte v rovnakej bitke dva krát - 99 rôznych bodov na mapu, ktoré môžete obsadiť, znamená tisíce potencionálnych bitiek.
  • Hrajte a ovládnite jednu zo 14 unikátnych rolí, vatane: Dôstojník, Medik, Guľometčík, Veliteľ, Posádka, Sniper a ďalší
  • Nepretržite aktualizované mapy, zbrane, vlastnosti a iné
  • Balistika verná realite a spätný ráz vytvárajú uspokojivý herný zážitok, založený na schopnostiach hráča





Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách