Herný ovládač ASUS ROG Raikiri

119,99 €
89,99 €
Cena bez DPH: 74,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 461721
ASUS
 
Chceš ušetriť 7 € ? Tento produkt predávame aj ako rozbalený za 82,99 €

Herný ovládač ASUS ROG Raikiri [90GC00X0-BGP000]

ROG Raikiri

Ovládač ROG Raikiri obsahuje dve zadné tlačidlá, ľavú a pravú spúšť s krátkym a plným rozsahom pohybu plus prispôsobenie mŕtvej zóny, vstavaný ESS DAC pre špičkový zvuk, citlivosť joysticku a prispôsobenie krivky odozvy. ROG Raikiri je ideálny pre hranie na PC, notebooku alebo konzole Xbox novej generácie.






Úplná kontrola vo vašich rukách

PC ovládač ROG Raikiri prenesie všetky potrebné príkazy do dlane. Obsahuje inovatívne zadné tlačidlá, ktoré možno naprogramovať a použiť ako klávesové skratky alebo na prepínanie citlivosti joysticku. Ľavá a pravá spúšť ponúkajú krátky a plný rozsah pohybu, pričom mŕtve zóny sa dajú ľahko nastaviť pomocou softvéru Armory Crate. Ponúka plné možnosti prispôsobenia, vrátane citlivosti joysticku a krivky odozvy, Raikiri je ideálny pre hranie na PC, notebooku alebo konzole Xbox novej generácie. A ak máte hernú náhlavnú súpravu, vstavaný ESS DAC vám poskytne špičkový zvuk v hre.


Intuitívne zadné ovládacie prvky

Získajte prevahu vďaka ergonomickým ľavým a pravým tlačidlám, ktoré sú ľahšie dosiahnuteľné a poskytujú uspokojivý hmatový pocit pri každom kliknutí. Okrem toho sa dajú tlačidlá naprogramovať aj na klávesové skratky v hre alebo vyladiť citlivosť joysticku za behu.

Voliteľné krokové spúšťače

Ľavá a pravá spúšť ponúkajú plný rozsah pohybu a zahŕňajú režim krátkeho uzamknutia spúšte. Spúšťacie mŕtve zóny je možné prispôsobiť pomocou Armory Crate tak, aby vyhovovali preferenciám používateľa.




Mimoriadne prispôsobiteľné

Použite softvér Armory Crate na mapovanie tlačidiel, úpravu osvetlenia RGB Aura, silu vibrácií, spustenie mŕtvej zóny a krivky odozvy joysticku. Ovládanie je jednoduché a môžete si ho prispôsobiť v akejkoľvek hre.




Prémiový zvuk

Zapojte náhlavnú súpravu a vychutnajte si prémiový a kvalitný zvuk do posledných detailov napájaný vstavaným ESS DAC. Medzi ďalšie funkcie patrí 3,5 mm konektor pre slúchadlá či tlačidlo stlmenia zvuku čo vám zaistí stlmenie zvuku vtedy, keď to najviac potrebujete.


Technická špecifikácia
Kompatibilita: Windows 10
Windows 11
Xbox Series X|S
Xbox One
Konektivita: Kábel
I/O port: USB-C
3,5 mm jack
Zvukový výstup: 3,5 mm analógový audio port kompatibilný pre Xbox a PC (Windows)
Vstup pre mikrofón: 3,5 mm analógový audio port kompatibilný pre Xbox a PC (Windows)
Kábel: 3 m odpojiteľný kábel USB-C na A
Rozmery: 103 x 64 x 155 mm
Hmotnosť: 300 g

Obsah balenia:

  • 1 x Gamepad ROG Raikiri
  • 1 x Kábel USB Type-C na Type-A
  • 1 x Záručná kniha
  • 1 x Sprievodca rýchlym spustením
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách