Hot Wheels: Unleashed (Challenge Accepted Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Hot Wheels: Unleashed (Challenge Accepted Edition) - PS4Hot Wheels: Unleashed (Challenge Accepted Edition) - PS5Hot Wheels: Unleashed (Challenge Accepted Edition) - XBOX ONEHot Wheels: Unleashed (Challenge Accepted Edition) - NSW
69,99 €
25,99 €
Cena bez DPH: 21,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 419501
MilestoneEN dabing

Hot Wheels: Unleashed (Challenge Accepted Edition) [Xbox Series X|S]

Rýdza radosť z pretekov! Zbierajte najúžasnejšie autá na svete, budujte šialené trate a súťažte v tých najnapínavejších pretekoch!

Riaďte autá svojich snov!

Čakajú na vás tie najúžasnejšie, najrýchlejšie a nejjedinečnějšie dodávky a neuveriteľne výkonná autá. Sadnite si za volant celého radu vozidiel s vlastnou osobnosťou a štýlom, rôznymi vlastnosťami a úrovňou vzácnosti. To najlepšie zo sveta Hot Wheels je tu! Ukážte, že ste tí najlepší, a odomknite si prémiová autá a mimoriadne predmety a vďaka kozmetickému editoru zo svojho auta urobte jedinečné majstrovské dielo.

Závoďte tak, ako by vás všetci sledovali!

Pripravte sa na rýdzu radosť a predveďte svoje jazdecké schopnosti! Driftujte ako profík, nabite si zrýchlenie a preskakujte slučkami, aby ste prekonali čas, súpera i samotnú gravitáciu! Trúfnete si na výzvu? Bum, jackpot: pretekajte bok po boku s kamarátom v lokálnom režime rozdelenej obrazovky pre 2 hráčov alebo čeľte až 12 hráčom online na celosvetových súťažiach. Čím ťažšia výzva, tým slávnejší triumf!

Popustite uzdu kreativite!

Obrovské tematické ihriská sú pripravené na organizovanie strhujúcich zápasov. Bavte sa na trati i mimo nej vďaka týmto nádherne detailným a interaktívnym prostrediam, kde môže každý predmet hrať svoju úlohu a byť skutočnou súčasťou vášho okruhu! Môžete si dokonca postaviť pretekársku trať vo vlastnej izbe a prispôsobiť priestor pomocou nábytku a predmetov, ktoré počas svojej cesty nájdete. A vďaka nesmierne výkonnému editoru je tvorba tých najšialenejších tratí jednoduchšia ako kedykoľvek predtým! Otáčajte a naťahujte ikonické oranžové kúsky tratí a vytvorte si jedinečný dizajn, potom pridajte špeciálny zrýchľovač, slučky, prekážky a exkluzívne interaktívne prvky a postavte si svoj závodný raj. Podeľte sa o svoje výtvory so svetom alebo si užite bláznivé trate, ktoré vytvorili ostatní hráči.

NASTAL ČAS ROZBEHNÚŤ ZÁBAVU!

Hot Wheels Unleashed (Challenge Accepted Edition) obsahuje:

  • Plná hru Hot Wheels Unleashed.
  • Steelbook Hot Wheels Unleashed.
  • Fyzický model Bone Shaker s úžasným exkluzívnym nástrekom.
  • Hot Wheels Season Pass Vol. 1 vrátane 15 vozidiel, 25 kozmetických predmetov, 4 kusov tratí a 1 tematického rozšírenia.
  • Obojstranný zložený plagát Hot Wheels Unleashed.



  • Súvisiace produkty (1)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách