Human: Fall Flat (Anniversary Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Human: Fall Flat (Anniversary Edition) - PS4Human: Fall Flat (Anniversary Edition) - PS5Human: Fall Flat (Anniversary Edition) - Xbox Series X|SHuman: Fall Flat (Anniversary Edition) - NSW
Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
14,99 €
Cena bez DPH: 12,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 411408
EN dabing

Human: Fall Flat (Anniversary Edition) [XBOX ONE]

Human: Fall Flat je úchvatná akčná hra, odohrávajúca sa na vznášajúcich sa ostrovoch vo svete snov.

Každý level pracuje s iným prostredím, od veľkých víl cez hrady a aztécke ruiny, po zasnežené vrcholky hôr, tajomné nočné svety či priemyselné zóny. Cez každý level vedie niekoľko možných trás a rôzne hádanky zabezpečia odmeny pri objavovaní. Samozrejme, ľudské nedokonalé pohyby všetko sťažia, či už budete skákať, liezť, hojdať sa, veľmi ľahko to môže skončiť zle... hoci bez pochýb aj smiešne. Či už sa váš človek zošmykne z lana, zle odhadne platformu alebo ho kamarát sotí z útesu, nemusíte sa o neho báť: jednoducho spadne späť do sna a môže to skúsiť znova.

  • Human: Fall Flat môžete hrať solo, v lokálnych kooperáciách (2 hráči na rozdelenej obrazovke), alebo si može zahrať online spolu až 8 hráčov pre maximálnu zábavu.
  • Viac ľudí, viac chaosu. Multiplayer, prelomový mód hry zabezpečí, že hráči sa budú váľať smiechom. Potrebujete pomôcť naložiť balvan na katapult alebo rozbiť stenu? Online multiplayer celkom mení charakter hry.
  • Váš človek je len váš. Prosipôsobte si vzhľad: vyberte mu outfit - stavbár, kuchár, anstronaut, ninja, parašutista alebo baník? Vyberte si hlavu, vrchnú a spodnú časť tela a vybláznite sa s farbami.
  • Anniversary Edition ponúka spojenie všetkých vydaných updatov hry.




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách