IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad PC DVD

29,99 €
24,99 €
Cena bez DPH: 20,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 213319
1CEN dabing

Doporučené produkty (1)

Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad [PC DVD]

IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad je najväčšie videoherné vyobrazenie leteckej vojny nad Stalingradom. S veľkou mapou a verne zreprodukovaným mestom Stalingrad na rieke Volge zachytáva hra nielen devastáciu v urputnom boji, ale aj drsné prostredie, ktorému sú vystavené nepriateľské armády.

Lietajte v radoch letectva Červenej armády, alebo nemeckej Luftwaffe a bojujte o leteckú nadvládu vo väčšine kľúčových bitiek na východnom fronte počas 2. svetovej vojny. Letecké bitky boli smrtiace a vyčerpávajúce pre posádky na oboch stranách. A nezabudnite, ani krok späť! Za Volgou už nie je nič!

Na výber máte z 8 hrateľných lietadiel (IL-2 Sturmovik, Lagg-3, BF-109 F4, Yak-1, Pe-2, He-111 H6, BF-109 G2 a strmhlavý bombardér Ju-87 Stuka D3). Ako nehrateľné AI ovládané stíhačky Vás v hre čakajú aj La-5 a FW-190 A3.

Čaká Vás špičkový letecký zážitok, vylepšené letecké modely, komplexný fyzikálny engine a detailný model poškodenia. A nezabudnime ani na nádhernú grafiku, úžasné špeciálne efekty, krásne 3D modely, detailný terén a náročnú AI. IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad má niečo pre každého fanúšika leteckých simulátorov, od náročnej singleplayerovej kampane po rozsiahle multiplayerové letecké súboje.

Hra spája pokročilú simuláciu a bojové prostredie, známu hardcore nadšencom s hernými prvkami známymi z iných herných žánrov. Postupom v hre sa Vám odomnkne možnosť lietať misie v ďalšej fáze bitky. K dispozícii je celkom 5 fáz, ktoré spolu rozprávajú príbeh o bitke pri Stalingrade. Pri lietaní singleplayer kampane môžete získať prístup k ďalším historicky verným zbraniam a vybaveniu. Získate tiež prístup k novým historicky presným farebným schémam a typom misií. Následne môžete vziať zbrane a zariadenia, ktoré ste získali v kampani do režimu multiplayer a do upravených singleplayer misií.



  • Režim Quick Mission Builder (QMB) umožňuje veľmi rýchlo tvoriť misie. Môžete si vybrať lokalitu, lietadlá, zbrane, kamufláže, výšku, vietor, mraky a počasie. Na výber máte režimy Free-Flight, Skirmish, Survival a Duel.
  • Staňte sa pilotom sovietskeho letectva, alebo nemeckej Luftwaffe. A lietajte v 5 unikátnych fázach bitky pri Stalingrade. Postupom v kampani sa dozviete o histórii bitky a môžete získať medaily a ocenenia.
  • Výkonný Mission Editor môžete použiť na vytváranie vlastných misií. V týchto singleplayerových misiách môžete následne lietať a zdokonaľovať svoje bojové schopnosti.
  • IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad ponúka robustné multiplayerové prostredie s integrovaným prehliadačom serverov. Môžete sa jednoducho zapojiť do hry, alebo sa pripojiť len ako divák. Môžete lietať v jednomiestnej stíhačke, alebo viacmiestnom bojovom lietadle, alebo bombardéri.
  • Plne nastaviteľné a prispôsobiteľné možnosti ovládača, vrátane podpory funkcie Force Feedback. Hra má niečo pre všetky úrovne zručností.


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách