In Sound Mind (Deluxe Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA In Sound Mind (Deluxe Edition) - PS5In Sound Mind (Deluxe Edition) - Xbox Series X|S
Po dohraní odkúpime naspäť
39,99 €
20,99 €
Cena bez DPH: 17,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 436119
ModusEN dabing

In Sound Mind (Deluxe Edition) [NSW]

Od tvorcov kultovej klasiky Nightmare House 2 prichádza originálny psychologický horor, ktorý prekoná všetky vaše očakávania a zavedie vás do najtemnejších zákutí vašej mysle.

O hre

Po precitnutí vo veľmi neobvyklej budove zisťujete, že tunajšie prostredie žije svojim vlastným životom. Pri prechádzaní chodieb následne objavujete celý rad obetí, ktoré podľahli jednej a tej istej experimentálnej terapii. A zatiaľ čo sa snažíte nájsť odpovede na množstvo neodbytných otázok, začínajú vás trápiť bizarné vízie prinášajúce so sebou záplavu impozantných hrôz. Aby ste na takomto mieste zostali príčetní, nezostane vám než spoliehať na svoj inštinkt... a mačku menom Tonia.

In Sound Mind je nápaditý psychologický horor z pohľadu prvej osoby s hádankami, ktoré vám nedajú vydýchnuť, unikátnymi súbojmi s bossmi a nezameniteľnou hudbou od The Living Tombstone. Preskúmajte a prebojujte sa sériou znepokojujúcich spomienok a zistite, ako vlastne funguje jediné miesto, z ktorého podľa všetkého nedokážete uniknúť – vaša vlastná myseľ.




Kľúčové vlastnosti

  • Nový survival horor od tvorcov legendárneho akčného titulu Nightmare House 2: Tím stojaci za jednou z najlepšie hodnotených modifikácií všetkých čias sa vracia s originálnym hororovým zážitkom.
  • Prežite sériu strašidelných spomienok: Putujte celým radom znepokojujúcich príbehov, z ktorých každý prináša jedinečné hádanky, herné mechanizmy, zbrane a súboje s bossmi.
  • Zdolajte nespočet hrôz: Postavte sa svojim prenasledovateľom v nervy drásajúcich súbojoch a zistite, ako ich poraziť vyriešením premyslených hádaniek.
  • Husaciu kožu naháňajúcu soundtrack od The Living Tombstone: Internetová legenda The Living Tombstone prepožičala tomuto psychologickému hororu novej generácie svoj jedinečný hudobný štýl a ku každému príbehu zložila unikátnu skladbu.
  • Nečakajte očakávateľné: Prežite originálny, s vašimi zmyslami sa pohrávajúci príbeh ponúkajúci oživené figuríny, mačaciu spoločníčku a veľa ďalších prvkov. A áno, tú mačku si môžete aj pohladiť.

Deluxe Edition obsahuje:

  • In Sound Mind plnú hru
  • Digitálny Artbook
  • Digitálny Soundtrack

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách