iPega 4012 bezdrôtový herný ovládač pre PS4/PS3/iOS/Android/Windows, black/red

44,99 €
39,99 €
Cena bez DPH: 33,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 418601
iPega

iPega 4012 bezdrôtový herný ovládač pre PS4/PS3/iOS/Android/Windows, black/red [PG-P4012A]

Herný ovládač iPega, ktorý je kompatibilný s PS5(*podpora iba pre PS4 hry) | PS4 | PS3 konzolami, dizajnom nápadne pripomínajúci generáciu DualShock, ktorý je možné pripojiť aj k PC (káblovo) alebo mobilným telefónom (Bluetooth). Okrem toho je vhodný aj pre zariadenia s procesorom MediaTek.

O produkte

  • Premyslený dizajn
    Ovládač, nápadne podobajúci sa DualShock. Vyrobený je z kvalitných materiálov a nabitý najnovšími technológiami. Disponuje rozhraním BT 2.1 + EDR (rovnako ako Dualshock 4), LED indikátorom batérie a potrebnými senzormi.
  • Bohatá výbava
    Ovládač iPega P4012 disponuje dvoma výkonnými motormi umiestnenymi v úchytoch, ktoré zabezpečujú vibrácie. Ďalej disponuje 3D akceleračným senzorom a gyroskopickým senzorom so šesť osovou indukčnou funkciou.
  • Bohatý zvuk
    Nachádza sa v ňom aj zabudovaný reproduktor, pre podporované hry na Playstation 4/5 a 3,5 mm jack pre pripojenie Vášho headsetu alebo slúchadiel.
  • Dotyková plocha
    V centre ovládačú sa nachádza dvojbodový kapacitný dotykový panel, ktorý je plne podporovaný na konzolách Playstation 4/5.
  • Široká podpora
    Ovládač podporuje rôzne platformy: Playstation 5, Playstation 4, Playstation 3, Andriod, iOS zariadenia a PC s operačným systémom Windows.
  • Rozhranie Bluetooh
    O bezdrôtový prenos bez prerušenia alebo otravného sekania sa postará vysoko výkonný bluetooth vo verzii 2.1, ktorý ma dosah až 8 m neprerušovaného signál bez problémov rušenia signálu od iných zariadení.
  • Vyrobený z kvalitných materiálov
    Pri výrobe ovládaču boli použité výhradne kvalitné materiály, ktoré zabezpečujú dlhé a pohodlné hranie. Ovládač dokonale lícuje, nevŕzga a navyše je potiahnutý protišmykovou textúrou pre lepší úchyt.

Technická špecifikácia

Konektivita
Podpora pre zariadenia:Playstation 5 (*podpora iba pre PS4 hry)
Playstation 4
Playstation 4 Slim
Playstation 4 Pro
Playstation 3
Andriod 10.0
iOS 13.0
PC (Windows)

Bluetooth:
BT 2.1
EDR
Napájanie
Napätie:DC3.7V/ <30mA
Kapacita batérie:380 mAh
Priemerná výdrž:do 15 hodín
Konektor:USB-C
Funkcie
Programovateľné tlačidlá:áno, 4 na zadnej strane
Duálne vibrácie:áno
3D akcelerácia:áno
Gyroskop:áno
Touchpad:áno
Reproduktor:áno
3,5 mm jack:áno
Rozmery
Rozmery:neuvedené
Kompatibilné hry na mobilných zariadeniach
Android:Fortnite, World of tanks Blitz, Grand Theft auto, Need for Speed Most Wanted, Asphalt 9, Minecraft, Fifa 19, EA Sports UFC, Brothers in Arms, Angry Birds, Slither.io, Mario Cart Tour, a iné
iOS:Fortnite, Arena of Valor, Creative Destruction, Darkness Rises, Guns of Boom, LifeAfter, Rules of Survival, Lineage 2: Revolution, AxE: Alliance vs Empire, NBA 2K, Typoman Mobile, Real boxing 2 Rocky, Call of Duty Mobile a iné
iné:zoznam hier poskytol výrobca a môže sa líšiť v závislosti od aktualizácie hier či operačného systému Vášho zariadenia

Obsah predajného balenia:

  • Herný ovládač
  • Napájací kábel
  • Používateľská príručka


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách