Just Die Already Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Just Die Already - PS4Just Die Already - XBOX ONE
39,99 €
30,99 €
Cena bez DPH: 25,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 434062
EN dabing

Just Die Already [NSW]

Just Die Already je sandboxová hra pre dospelých, ktorú vytvorili dizajnéri Goat Simulator!

Ste starý dôchodca v blízkej budúcnosti, kde ľudia nemajú deti. Nikto nemôže platiť dôchodky kvôli tým nevďačným mileniálom, ktorí uprednostňujú hranie videohier pred skutočnou prácou. Keďže vám nikto nepokryje životné náklady, vy - rovnako ako všetci ostatní starí ľudia na tomto svete - nemáte inú možnosť, ako prežiť sami. Ako prežijete vo svete, ktorý chce, aby ste už zomreli?

Aby toho nebolo málo, práve vás vyhodili z domova dôchodcov a vašou jedinou možnosťou je teraz vykonať nebezpečné výzvy a preskúmať svet, kde získate lístky na dôchodok, aby ste sa kvalifikovali na bezplatnú starostlivosť o dôchodok.

  • Nevrlý, starý, krehký a reptajúci na svet: sen, o ktorom ste doteraz nevedeli, že ho máte. Nakoniec ste našli niečo spoločné s vašim priemerným Boomerom.
  • Objavte radosti zo starodávnosti a krehkosti, čokoľvek vás môže zlomiť a vy môžete zlomiť všetko.
  • Získajte odmeny plnením nebezpečných výziev. Tvoj cieľ? Kvalifikovať sa na riadny domov dôchodcov. To dáva zmysel. Dobrá rada: Skúste zostať v jednom kuse, aby ste si to mohli konečne užiť ...
  • Spôsobte chaos v populácii Millennial a Zoomer (zabudli sme na generáciu X, rovnako ako všetci ostatní). NPC reagujú odlišne v závislosti od svojho veku - niektorí sa budú smiať a tlieskať, kým sa iní zrania, zatiaľ čo iní utečú s hrôzou.
  • Hrajte sami alebo až so 4 hráčmi v online multiplayeri. Plňte výzvy spoločne, alebo jednoducho spôsobte chaos a vytrhnite svojim priateľom končatiny!
  • Mesto je plné podrobných prostredí, nabitých tajomstvami a skrytými cestami, ktoré podnecujú podrobné skúmanie a svojrázne experimentovanie, aby ste všetko skutočne videli.
  • Počkajte, počkajte poslednú vec! Spomenuli sme už, že môžete narušiť dopravu, spôsobiť zápchu a vybuchnúť autá? Alebo že si môžete na ruku pripevniť krídla a poletovať?




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách