King’s Bounty 2 CZ (Collector’s Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA King’s Bounty 2 CZ (Collector’s Edition) - XBOX ONEKing’s Bounty 2 CZ (Collector’s Edition) - NSW
89,99 €
79,99 €
Cena bez DPH: 66,66 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 431373
1CCZ titulky

King’s Bounty 2 CZ (Collector’s Edition) [PS4]

King’s Bounty 2 prichádza s novým pohľadom na ocenenú fantasy sériu a ešte viacej rozširuje možnosti taktických ťahových bojov, aby hráčom poskytla ešte silnejší RPG zážitok, ktoré dávajú váhu každému ich rozhodnutiu, nech už ide o ťaženie do boja proti nemŕtvym hrôzam alebo budovaniu vzťahov s miestnymi obyvateľmi. Vychutnajte si bohatý svet, ktorý v sebe mieša prvky reality aj fantázie a ponúka podmanivé príbehy, nezabudnuteľne postavy ako aj množstvo morálnych dilém!

Vžite sa do role jedného z 3 hrdinov - z ktorých ma každý svoj unikátny príbeh - a vydajte sa detailne spracovanou a obsahom naplnenou krajinou na nelineárnom dobrodružstve v otvorenom svete. Počas dvoch rozdielnych fázach sa vydáte naprieč ríšou a z pohľadu tretej osoby budete podstupovať úlohy, skúmať divočinu a zoznamovať sa s ľuďmi, ktorých na svojich potulkách stretnete. Ak však príde ku konfliktu, zobrazenie sa zmení do taktického ťahového boja. V ten moment musíte premysleným využitím svojich jednotiek prebojovať ku víťazstvu.

V rozľahlej ríši Antara povstalo hrozné nebezpečenstvo. Jej kraj zaplavil mor, ktorý ničí pôdu aj všetkých čo ju obývajú. Utečenci z postihnutých regiónov prichádzajú do kráľovstva Nostria, kde kvôli tomu začína dochádzať jedlo aj ďalšie prostriedky. Kedysi živé bytosti, dnes morom pretvorené stvorenia blúdia krajinou a po svojich stopách zanechávajú len chaos a skazu. O prežitie bojuje aj samotná krajina, čo vašim rozhodnutiam dáva ešte väčšiu váhu. Aká bude budúcnosť Antary podľa vás?

  • Príbeh rozprávaný filmovými postupmi dáva hráčom priestor konať svojimi činmi miesto slovami. Podľa najlepších tradícii RPG budú hráči často konfrontovať s obtiažnymi morálnymi voľbami, ktoré majú ďalekosiahli dopad na osud celej ríše. Namiesto jednoduchých dialógových volieb však skutočná váha leží v jej konaní.
  • Bojisko, na ktorom hráči vstúpia do boja presne odpovedá charakteru kraja, na ktorom sa práve na mape sveta nachádzajú. To hráčom núti vziať v úvahu okolité prostredie ešte pred samotným začatím boja, len tak totiž dokážu minimalizovať straty, alebo si dokonca zaistiť bojovú výhodu.
  • Súčasťou bojov v King's Bounty 2 sú teraz realistické a rozsiahle bojiská. Na mapách sa nachádzajú rôznorodé prvky a prekážky, ktoré zaisťujú maximálnu taktickú rozmanitosť, od roklí a kopcov, a ďalších prvkov. Každý boj a bojisko tak teraz majú svoje vlastne taktické výhody a nevýhody.
  • King’s Bounty 2 hráčom ponúka výber z 3 postáv, z ktorých každá si prešla jedinečným príbehom. Putovaním naprieč ríšou sa ich príbehy postupne menia, keďže sa prikláňajú ku rozdielnym ideálom: sile, umeniu, poriadku a anarchii. Nie len že tieto voľby ovplyvňujú reakcie NPC, ale majú taktiež hmatateľný vplyv na okolitý svet.
  • Každé dobrodružstvo sa stáva z jedinečných jednotiek, z ktorých každá vládne vlastnou sadou schopností a vizuálny spracovaním. Namiesto bezmenných regrútov tak budú armády hráčov plniť ľudia, elfovia, trollovia a ďalšie stvorenia, ktorý po väčšine dobrodružstiev budú bojovať bok po boku a otužovať vzájomné vzťahy.
  • King’s Bounty 2 rozširuje sériu o mnoho nových taktických možností, ako je napríklad, výhľad, ktorý prehĺbi a obohatí bojové zážitky. Prekvapivé taktické udalosti v strede boja tak hráčov udrží neustále v strehu.
  • Ponorte sa do rozsiahleho fantasy sveta, ktorý v sebe majstrovsky spája obľúbené žánrové prvky s drsnou realitou. Strhujúce prostredie zúfalého sveta bojujúceho o prežitie vás nenechá vydýchnuť.

    King’s Bounty 2 (Collector’s Edition) obsahuje:
  • King’s Bounty 2 (Day One Edition)
  • Bonusové DLC (Elite Guard Premium Pack, Flaming Eagles (unit), Armored Princess's Shield, Hounds of War Warhorse, Firehand Golems (unit), Rod of Deception, Frosthammer, Staff of Harmony, Tyrant's Sword, Armor of the Hollow (armor set), Heroes & Villains Premium Pack, King's Watchdogs (unit)
  • Kráľovskú korunu: zberateľský predmet
  • Plagát: obojstranný plagát s umeleckými dielami a mapou
  • Soundtrack: výber hudby z hry
  • Artbook: umelecká kniha v tvrdej väzbe

    king_col




  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    CZ titulkyEN dabing

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách