Kirby and the Forgotten Land Nintendo SWITCH

59,99 €
39,99 €
Cena bez DPH: 33,33 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 439302
NintendoEN dabing
 
Chceš ušetriť 8 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 31,99 €

Kirby and the Forgotten Land [NSW]

Pridajte sa ku Kirbymu na nezabudnuteľnom dobrodužstve záhadným svetom v 3D platformovacej adventúre.

Odplávajte na nové dobrodružstvo ako mocná guľa, Kirby. Skúmajte v 3D ako odhaľujete záhadný svet s opustenými budovami minulej civilizácie - ako napríklad obchodné centrum?!
Kopírujte schopnosti nepriateľov ako napríklad noví Drill a Ranger a používajte ich na útok, na preskúmavanie prostredia a zachráňte unesených Waddle Dees pred besnými Beast Pack spoločne so záhadným Elfilin..

Pridajte sa k špicatému partnerovi, Bandana Waddle Dee v režime kooperácie

Podajte Joy-Con svojmu kamarátovi aby hral ako Bandana Waddle Dee s kopijou a pomáhajte si navzájom túlať sa a bojovať v tomto farebnom svete.
Zatiaľ čo sa Kirby môže vznášať a inhalovať nepriateľov, Bandana Waddle Dee sa môže roztočiť a bodať svojou kopijou. Objavte priateľstvo v tomto zabudnutom svete a zachráňte Waddle Dee!

Vznášajte sa cez prekážky a prebojujte sa cez nepriateľov na ceste za cieľmi každej etapy ako špliechate, šťucháte, mrazíte a narážate pomocou Kirbyho kopírovacích schopností

Každá tematická etapa cez ktorú cestujete ukrýva viacero priateľských Waddle Daddle Dee v nebezpečenstve! Zachráňte ich, aby rozrástli domovskú základňu na vaŠom dobrodružstve v kedysi opustenom Waddle Dee Town.
Waddle Dee, ktoríc hzachránite odomknú obchody a tabuľky. Rovnako je možné hrať obľúbené hry niektorých obyvateľov mestečka.




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách