Knockout Home Fitness Nintendo SWITCH

Po dohraní odkúpime naspäť
39,99 €
24,99 €
Cena bez DPH: 20,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 435682
MarvelousEN dabing

Knockout Home Fitness [NSW]

Uchopte Joy-Con ™ do každej ruky a pripravte sa na dosiahnutie skvelých výsledkov s cvičením v bojových umeniach vyvinutým špeciálne pre Nintendo Switch ™. Vyraďte nečinnosť krátkymi a intenzívnymi cvičeniami na spaľovanie kalórií pomocou úderov, lakťov, kolien, kopancov a ďalších, aby ste si za polovicu času precvičili celé telo!

Vlastnosti

  • Skutočné fitness celého tela doma s bojovými umeniami! - Buďte fit doma pomocou intenzívnych cvičení na spaľovanie kalórií založených na boxe, karate, kung-fu a Muay Thai.
  • Dokončite intenzívne denné cvičenia približne za 15 minút - Od osobného tréningového režimu, kde je pre vás vopred naprogramovaná rutina, po 3-minútový fitness režim, kde si môžete vybrať konkrétne vysoko intenzívne cvičenia, existujú režimy, ktoré zodpovedajú akémukoľvek životnému štýlu alebo rozvrhu.
  • Sledujte si svoje pokroky s funkciou "My Report" - Zamerajte sa na výsledky pomocou elegantnej funkcie My Report, prezrite si kalendár, zistite, ako často a ako dlho ste cvičili, a na jednom mieste sa dozviete svoj celkový počet spálených kalórií a dokončených akcií.
  • Štyria osobní tréneri sú tu pre vás! - Farebné obsadenie 4 osobných trénerov, od priateľských po prísnych, vás prevedie personalizovanými cvičebnými programami, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše individuálne ciele a ponúknuť každý deň niečo nové.





Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách