Last Train Home CZ PC DVD

+ Darček: Last Train Home Plagát, litografie a miniartbook v cene 14,99 €
39,99 €
38,99 €
Cena bez DPH: 32,49 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 463439
THQCZ dabing

Last Train Home CZ [PC DVD]

Darček - Last Train Home Plagát, litografie a miniartbook v cene 14,99 €
Najrýchlejší dostanú k predobjednávke darčeky s motívom hry.
Zobraziť celý popis darčeka

O hre

Vydajte sa na zúfalú misiu vojnou zničenou nekonečnou pustatinou.

Vašim cieľom je dostať československých vojakov domov obrneným vlakom, ale cesta, ktorá vás čaká, je plná nebezpečenstva. Vo víre brutálnej občianskej vojny medzi ruskou Červenou armádou a belogvardejcami si musí vaša jednotka zachovať bojaschopnosť, pričom je nutné starať sa o to málo zdrojov, ktoré máte k dispozícii, a za každú cenu udržiavať dobrú morálku. Vyrazte na cestu neutešenou a nemilosrdnou sibírskou krajinou, kde vás kruté mrazy a neúprosná príroda doženie až na hranicu síl. Zásoby a proviant sú takmer neexistujúce a mužstvo je vyčerpané, ale vy to nesmiete vzdať.

Počas cesty ohniskom konfliktu vás obklopia hrôzy vojny. Osud vašej légie závisí od akcií niekoľkých kľúčových vojakov pri bitkách v reálnom čase, ktoré rozhodnú o výsledku misie. Musíte múdro zvoliť taktiku a využiť všetky zručnosti, ktoré máte k dispozícii, nech ochránite svoje mužstvo a úspešne zvládnete príslušnú misiu. Vaše jednotky sa vďaka starostlivému tréningu a zdokonaľovaniu stanú skúsenou a schopnou légiou parťákov, bratov a sestier, pripravených čeliť všetkým výzvam, ktoré sa im postavia do cesty.

Osud vašich spolubojovníkov určí rozhodnutie, aké počas cesty urobíte. Táto misia, ktorú inšpirovali historické udalosti spojené s československou légiou a jej odhodlaním vrátiť sa do novo vytvorenej republiky po prvej svetovej vojne, preverí vašu odvahu a vôľu prežiť. Úspešné dosiahnutie cieľa hry Last Train Home je vo vašich rukách.


Kľúčové vlastnosti

  • ROZHODUJTE O ZAPOJENÍ DO BOJOV
    Nasadzujte svoju jednotku a plňte rôzne ciele v rade misií v reálnom čase, pri ktorých vás špeciálne bojové zručnosti, plánovanie a špičková taktika dovedú k víťazstvu.

  • ZLEPŠUJTE VÝBAVU A ZRUČNOSTI SVOJICH VOJAKOV
    Zdokonaľujte mužstvo odomknutím nových zručností a zhromažďovaním lepšej výstroje a výbavy: zisťujte ich príbehy, udeľujte medaily a pomáhajte im dosahovať vyššie hodnosti.

  • STARAJTE SA O MUŽSTVO
    Veďte vojakov vo vlaku podľa ich civilných rolí. Je nutné vyrobiť veci, ošetriť zranených a pozdvihnúť morálku počas ťažkej cesty domov.

  • UPGRADUJTE VLAK
    Odomknite celý potenciál obrneného vlaku tým, že budete upgradovať vozidlá a lokomotívu a dohliadať na dôležité údržbové práce, ktoré zaistia jeho pojazdnosť.

  • CESTUJTE CEZ SIBÍR
    Zhromažďujte a vymieňajte zásoby, vytvárajte si nových spojencov a poraďte si s každou krízou, ktorá príde, hoci na rozľahlých snežných pláňach Sibíri zúri občianska vojna.

  • PONORTE SA DO PRÍBEHU ZALOŽENÉHO NA HISTORICKÝCH UDALOSTIACH
    Hra Last Train Home predstavuje pôsobivý príbeh, ktorý vykresľuje skúsenosti vojakov československej légie a ich statočného boja v mene síl štátov Dohody počas prvej svetovej vojny.


Trailer

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
CZ dabingEN dabing

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách