Lauben robotický vysávač 26BB, čierny

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
279,90 €
199,90 €
Cena bez DPH: 166,58 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
11 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
19 €
Predĺžená záruka o 1 rok
13 €
Predĺžená záruka o 2 roky
28 €
Kód produktu: 456103
Lauben

Lauben robotický vysávač 26BB, čierny [LBNRV26BB]

Automatické upratovanie bez starostí

Robotický vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB sa stane vašim najobľúbenejším pomocníkom v domácnosti, pretože vás zbaví neobľúbeného vysávania a vytierania. Robot vysáva i vytiera automaticky, v 3 voliteľných intenzitách. Na jedno nabitie vydrží v prevádzke 120 minút a uprace až 120 m2. Pokiaľ vysávač spárujete so smartfónom, môžete na jeho ovládanie využiť aj mobilnú aplikáciu dostupnú aj v češtine. V aplikácii si vysávač vytvorí mapu priestoru, ktorý následne uprace automaticky, môžete si upratovanie naplánovať na konkrétny čas, alebo skontrolovať stav filtra a príslušenstva. Vysávač možno obsluhovať aj pomocou diaľkového ovládania. Na výber máte z 6 upratovacích módov, vďaka ktorým si vysávač poradí so všetkými druhmi povrchov. Poteší vás aj jeho nízka výška 7,7 cm, dostane sa tak totiž aj pod nábytok. Vysávač disponuje senzorom proti pádu zo schodov aj nárazu, je vybavený univerzálnou kefou pre zber vlasov a drobných nečistôt. Je bezsáčkový, jednoducho sa udržiava a vďaka bočným kefám bez problémov uprace aj v rohoch, pozdĺž stien a na ďalších ťažko dostupných miestach.

O produkte

  • Automatické upratanie celého bytu
    Automatické upratovanie celého bytu Vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB si poradí so všetkými druhmi povrchov a dostane sa aj do ťažko prístupných rohov a zákutí. Vďaka svojej nízkej výške za vás vysaje aj pod nábytkom a vy sa už nemusíte nikdy ohýbať. Pomocou priloženej magnetickej pásky je možné ohraničiť v byte zónu, do ktorej chcete zamedziť vysávaču prístup. Disponuje senzormi proti pádu a nárazu, takže je šetrný sám k sebe aj vášmu vybaveniu. Pri prvom upratovaní si vďaka gyroskopickej navigácii vytvorí mapu vášho obydlia, ďalšie upratovania už tak plánuje efektívne sám. Upratovanie vašej domácnosti si môžete naplánovať na konkrétny deň a čas, kedy sa vysávač automaticky spustí, bez nutnosti vašej asistencie. Po skončení upratovania vysávač sám zájde naspäť do dobíjacej stanice. Ovláda sa pomocou diaľkového ovládača alebo mobilnej aplikácie.

  • Inteligentná mobilná aplikácia Lauben Robot Vacuum
    Vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB budete mať vždy pod kontrolou vďaka mobilnej aplikácii Lauben Robot Vacuum, ktorá je zdarma k dispozícii v češtine, angličtine a nemčine. Po prvom spustení robot vytvorí mapu vášho bytu či domu, vďaka ktorej vysávač plánuje ďalšie upratovania sám. Zároveň môžete naplánovať upratovanie na konkrétny čas odkiaľkoľvek, napríklad keď sa vraciate z práce domov. V aplikácii je možné sledovať vysávač v reálnom čase, nastaviť intenzitu vysávania a vytierania, alebo skontrolovať stav filtra a príslušenstva. V prípade, že nemáte smartfón, alebo vám ovládanie cez aplikáciu nevyhovuje, môžete vysávač ovládať pomocou diaľkového ovládača.

  • Jednoduché ovládanie a údržba, praktické funkcie
    Robotický vysávač môžete ľahko ovládať pomocou mobilnej aplikácie, ktorá je dostupná v češtine, stačí vám ale aj diaľkový ovládač. Vysávač je bezvreckový, po upratovaní vyprázdnite jeho prachový zásobník, prípadne očistíte mopovú textíliu. Vysávač sa po skončení upratovania sám vracia na dobíjaciu základňu, kde sa automaticky nabije na ďalšie použitie. Disponuje senzorom proti pádu zo schodov a proti nárazu. Keď sa vysávač dostane k prekážke, sám sa spomalí, nehrozí teda zničenie vysávača ani vášho nábytku. Súčasťou balenia je magnetická páska, 2 mopové textílie, 4 bočné kefy, a hypoalergénny HEPA filter. Ovládanie vysávača je vysvetlené vo video tutoriale, na ktorý odkazuje priložený QR kód.

  • 6 upratovacích módov
    Vysávač disponuje 6 upratovacími režimami, z ktorých si vyberiete podľa vašich potrieb v mobilnej aplikácii, prípadne pomocou diaľkového ovládača.
    Automatický mód – Mód vhodný pre bežné každodenné upratovanie, vysávač sa pohybuje automaticky, prispôsobí sa prostrediu a nepotrebuje vašu asistenciu.
    Pozdĺž stien – Vysávač uprace pozdĺž stien
    Oblasť – Mód určený na upratovanie konkrétneho miesta 2×2 metre, kde sa nachádza väčšie množstvo nečistôt.
    Náhodný – Tento mód zvoľte pre upratovanie väčšieho priestoru bez prekážok. Robot sa bude vracať tam a späť a postupne uprace celý priestor.
    Intenzívny – Tento mód zvoľte pre upratovanie väčšieho priestoru bez prekážok. Robot sa bude vracať tam a späť a postupne uprace celý priestor.
    Pohotovostný režim


Kľúčové vlastnosti

  • Vďaka priloženej magnetickej páske, je možné ohraničiť miesta, kam si neprajete aby sa váš vysávač dostal - páska funguje ako virtuálna stena a robot za ňu nepôjde
  • Vďaka HEPA filtru , ktorý zachytí častice o veľkosti 0,1 - 0,3 mikrometrov, nemajú alergény šancu
  • Skvele vysáva zvieracie chlpy a prach
  • Robot má v rámci svojej triedy najlepšou a najpokročilejšou navigáciou, vďaka tomu si poradí s viacerými prekážkami a situáciami
  • Vysávač disponuje 6 upratovacími režimami, vďaka ktorým sa jednoducho prispôsobí vašim potrebám
  • Vyberte z 3 intenzít vysávania a vytierania a nemusíte sa báť o chúlostivejšie povrchy
  • Upratovanie môžete jednoducho naplánovať na konkrétna dátum a čas odkiaľkoľvek, napríklad keď ste v práci, či sa vraciate z dovolenky
  • Vysávač disponuje senzorom proti pádu zo schodov a nárazu, pri detekcii prekážky sa spomalí
  • Vysávač dosahuje maximálnej hlučnosti 62 dB, je možné voliť rôzne intenzity vysávania s rôznou hlučnosťou
  • Po skončení upratovania alebo pri nízkom stave batérie sa sám dôjde nabiť a začne upratovanie tam, kde prestal
  • Ľahko si tak poradí napríklad s prahmi vo vašom dome
  • Väčšinu funkcií, napr. vrátane nastavení plánovača upratovania, navigáciu na miesto a zmeny módov ovládate aj pomocou diaľkového ovládača, bez nutnosti hľadať a nastavovať mobilný telefón

Technická špecifikácia
Typ povrchu Na všetky druhy podláh, koberce, tvrdé podlahy, lino, drevené podlahy, plávajúce podlahy, dlažba
Funkcie Automatické dobíjanie a návrat na základňu
IR senzory proti nárazu
IR senzory proti pádu
vhodné do domácností s mnohými maznáčikmi,
vysávanie viacerých miestností
funkcia odloženého upratovania
ohraničenie zakázanej zóny
HEPA filter
plánovač upratovania
hlasové oznámenie
inteligentné dávkovanie vody FloorSafe
Funkcia diaľkového ovládača zapnúť, vypnúť, smerovanie, plán upratovania (časovač)/td>
Automatické dobíjanie Áno
Módy pohybu 6
Vysáva a mopuje v jednom kroku Áno
Pro alergikov Áno
Hlučnosť 62 dB
Doba nabíjania 240 – 360 min
Doba prevádzky 120 min
Na jedno nabitie 120 m2
Filtre HEPA filter, umývateľný filter
Hmotnosť 3,1 kg
Rozmery 7,5 (výška) × 33 (šírka) cm

Obsah balenia:

  • Robotický vysávač Lauben
  • Mopovacia nádržka
  • Nádoba na nečistoty
  • Magnetická páska
  • 2 x mopovacie textílie
  • 4 x postranné kefy
  • HEPA filter
  • Čistiaca kefka na filter
  • Adaptér
  • Nabíjacia stanica
  • Diaľkové ovládanie
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách