Loop8: Summer of Gods (Celestial Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Loop8: Summer of Gods (Celestial Edition) - PS4Loop8: Summer of Gods (Celestial Edition) - NSW
99,99 €
91,99 €
Cena bez DPH: 76,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 462111
MarvelousEN dabing

Loop8: Summer of Gods (Celestial Edition) [XBOX ONE]

O hre

Do konca sveta zostáva jeden mesiac, ako strávite každý deň?

Potom, čo Kegai prinútili ľudstvo dostať sa na pokraj vyhynutia, tí, čo prežili, utiekli ku hviezdam. Stredoškolský študent Nini, vychovaný na neúspešnej vesmírnej stanici známej ako „Nádej“, sa vracia na Zem, aby strávil leto vo vidieckom japonskom mestečku Ashihara, jednej z posledných zostávajúcich svätyní ľudstva. Hoci Ashihara zostáva relatívne nedotknutá, Kegai sú stále hrozivou prítomnosťou a je len otázkou času, kedy prelomia božskú bariéru chrániacu mesto.

Nini, obdarená Demon Sight, schopnosťou, ktorá mu umožňuje nahliadnuť do 'Podsvetia', kde číhajú Kegai, môže byť poslednou najlepšou šancou ľudstva na prežitie. Sám to však nezvládne a bude sa musieť spriateliť so svojimi spolužiakmi, aby mal nejakú nádej odraziť starodávnu hrozbu.

Vstúpte v tejto originálnej RPG hre do života Niniho, tínedžera, ktorý prichádza do malebného japonského mesta Ashihara v auguste 1983. Preskúmajte mesto, spriateľte sa s jeho ľuďmi a postavte sa postupne proti Kegaiom. Vaše výsledky závisia od vzťahov, ktoré ste si vybudovali, a rozhodnutí, ktoré ste urobili. Využite špeciálne spojenie Nini s bohmi na obnovenie sveta, pričom každá slučka umožní Ninimu a jeho spojencom znovu a znovu prežívať 8. mesiac, kým sa im to nepodarí... alebo ich Kegai úplne neprekonajú.


Kľúčové vlastnosti

  • Voľby, ktoré môžu zmeniť svet
    Systém umelej inteligencie poháňaný emóciami Loop8 reaguje na každú vašu akciu a rozhodnutie, ktoré urobíte. Emócie a príbehy postáv sa budú značne líšiť v závislosti od vašich rozhodnutí, vďaka čomu bude každé hranie úplne jedinečné.

  • Nádherné prímorské mesto plné tajomstiev
    Nostalgická a nádherne pretvorená snímka japonského vidieckeho prostredia okolo roku 1983, Ashihara, je domovom pestrej škály postáv, z ktorých každá skrýva svoje vlastné tajomstvá, ktoré je potrebné odhaliť. Urobia z nich vaše rozhodnutia dôveryhodných spojencov...alebo smrteľných nepriateľov?

  • Žite obyčajný život, bojujte s mimoriadnymi nepriateľmi
    Budujte putá s obyvateľmi Ashihary a zároveň ochraňujte mesto pred všadeprítomnou hrozbou Kegai, opakujte cyklus, aby ste odhalili, ako vaše každodenné činy ovplyvňujú vaše bitky v podsvetí a naopak.

  • Prežite minulosť a zmeňte budúcnosť
    Aj keď sa termín vyhynutia ľudstva čoraz viac približuje, osud Ashihary zostáva vo vašich rukách. Opakovane sa vráťte na začiatok augusta, zmeňte svoje činy a uvidíte, ako zmenia priebeh osudu naprieč viacerými koncami.

Celestial Edition obsahuje:

  • Hra Loop8: Summer of Gods
  • Artbook
  • Soundtrack
  • Mini plagát na stenu
  • Japanese Wooden Ema
  • Zberateľský box

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách