Luigi’s Mansion 3 [NSW] - BAZÁR (použitý tovar)

Po dohraní odkúpime naspäť
Cena s DPH
39,99 €
Osobitný režim 0% DPH
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 403931
Nintendo

Doporučené produkty (1)

Luigi’s Mansion 3 [NSW] - BAZÁR (použitý tovar)

  • hra je z výkupu a je 100% funkčná a odskúšaná
  • obal bez poškodenia, médium bez škrabancov
  • zmluvná záruka 12 mesiacov

Popis nového produktu:

Luigiho vysnívaná dovolenka sa premení na strašidelnú a mazľavú nočnú moru v Luigi's Mansion 3 pre Nintendo Switch! Luigi sa vydá na vysnívanú dovolenku spolu s Mariom a kamarátmi potom ako dostanú pozvanie do luxusného hotela. Avšak, jeho sen sa rýchlo zmení v nočnú moru keď King Boo odhalí, že všetko bol len trik na chytenie Maria a kamarátov. S pomocou Profesora E. Gadda zas a znova, zdráhavý a bojazlivý hrdina Luigi prechádza hore a dole zradnými poschodiami teraz zlovestným hotelom na úlohe ich zachrániť. Noste vylepšený Poltergust G-00 aby ste zničili alebo odfúkli obrany duchov, alebo privolajte Gooigiho, celého zeleného dvojníka, ktorý môže pomôcť Luigimu prekonať prekážky, ktoré nedokáže prejsť sám. Striedajte Luigiho a Gooigiho ako jedného hráča, alebo zoberte kamaráta a každý kontrolujte jedného z nich. Pre viac šialenú multiplayer akciu, dajte si časovú výzvu a splňte rôzne úlohy na sérii poschodí v ScareScraper režime. ScareScraper režim môže byť hraný online alebo lokálne s až 8 hráčmi na 4 Nintendo Switch systémoch.
  • Síce je možno stále zbabelý, ale Luigi má viacej nástrojov a schopností ku dispozícii než kedykoľvek predtým. Zdokonaľte sa v používaní Luigiho nových silných útokov ako Slam, Suction Shot a Burst.
  • Vytvorte tím s posledným vynálezom Profesora E. Gadda, Gooigi, zelený dvojník schopný prejsť cez úzke miesta, chodiť po pichliačoch, a celkovo pomôcť Luigimu prekonať prekážky cez, ktoré sa nedostane sám.
  • Striedajte medzi Luigim a Gooigim keď ste sami, alebo hrajte s kamarátom každý za jednu postavu.
  • Prebádajte Last Resort, stúpajúc naprieč jeho rôzne tematickými poschodiami plnými výstrednými prístrojmi a strašideľnými nepriateľmi.
  • Až 8 hráčov môže súperiť proti času a splniť úlohy na sérii poschodí v ScareScraperi.
    Online multiplayer vyžaduje predplatné do služby Nintendo Switch Online!
    Online multiplayer vyžaduje pripojenie k sieti internet!
    Lokálna hra bezkáblového multiplayeru vyžaduje jednu konzolu a jednu kópiu softvéru za každého hráča.


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách