Madden NFL 22 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Madden NFL 22 - PS4Madden NFL 22 - Xbox Series X|SMadden NFL 22 - XBOX ONE
Po dohraní odkúpime naspäť
49,99 €
42,99 €
Cena bez DPH: 35,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 432144
ElectronicEN dabing
 
Chceš ušetriť 28 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 14,99 €

Madden NFL 22 [PS5]

Hrací deň so všetkým, čo k tomu patrí iba v Madden NFL 22. Vďaka ÚPLNE NOVÉMU dynamickému hraciemu dňu nájdete v každom režime všetko, čo máte na NFL radi. Zásluhou rozhodovania UI na základe štatistík novej generácie a systému Gameday Atmosphere, prináša dynamický hrací deň ten doposiaľ najinteligentnejší herný zážitok, vychádzajúci z reálnych dát.


Dynamický hrací deň

Dynamický hrací deň v Madden NFL 22 ovplyvňuje hrateľnosť naprieč všetkými režimami. Rozhodovanie UI na základe štatistík novej generácie, spoločne so systémom Gameday Atmosphere, prinášajú ten doposiaľ najinteligentnejší herný zážitok, vychádzajúci z reálnych dát a napodobňujúci prístup k zápasu zo strany hráčov i tímu. Po celú sezónu sa bude Madden vyvíjať na základe herných štatistík i štatistík novej generácie, implementovaných zo skutočných zápasov NFL.

Skvelá atmosféra na zápasoch

Zahrajte si na autentických štadiónoch a naplno prežite úspechy a neúspechy v jednotlivých stretnutiach. Modifikátory výhody domáceho ihriska na všetkých štadiónoch NFL, nové reakcie na trávniku a hráčske naturely ešte zvýrazňujú drámu aktuálneho diania a ovplyvňujú dynamiku hry behom napínavých momentov.

Výhoda domáceho ihriska

Po aktivácii môžu modifikátory výhody domáceho ihriska na štadiónoch NFL zmeniť priebeh zápasu vo Váš prospech (ale aj neprospech). Keď hráte ako hosťujúci tím na štadióne Kansas City a kvôli ohlušujúcemu rámusu zo strany divákov sa sotva počujete, budete si priať, aby ste boli kdekoľvek inde.

Dynamika hry

Získajte za dobré výkony v zápasy herné výhody (tzv. perky). Tieto výhody ovplyvnia ukazateľ dynamiky hry a môžu mať dopad na výsledok veľkých momentov. Keď držíte opraty zápasu vo svojich rukách, využite to.

Franchise

Vyhrajte Super Bowl a vybudujte dynastiu NFL ako hráč, tréner alebo majiteľ. Vďaka rozsiahlej ponuke nových funkcií v prepracovanom režime Franchise, dostanete na starosť prakticky všetko. (Áno, myslíme tým aj vyhrávanie Super Bowlu.) Najmite a spravujte realizačný tím a rozdelením bodov personálu (Staff Points) vylepšujte špecializované stromy talentov u svojich trénerov. Stanovujte tréningové plány svojho tímu, vymýšľajte taktiku proti súperovým prednostiam a integrujte svoje stratégie do "play-callingu". Takže, keď nadíde deň zápasu, budete pripravení na čokoľvek. A zabudnite na predchádzajúcu sezónu. Vylepšený systém scénarov sa postará o to, že táto sezóna v režimu Franchise (a všetky nasledujúce tiež) bude úplne iná. Všetko je jasné? Dobre. Tak teraz vyhrajte nejakú trofej!

Face of the franchise

Vytvorte si postavu a odohrajte nováčikovskú sezónu podľa seba ako WB, WR, RB alebo LB. Túžite po väčších možnostiach prispôsobenia? Žiadny problém. Nový systém tried a postáv hráčov Vám umožnia upraviť si hodnotenia, schopnosti, vlastnosti aj typ tela. Hraním získavajte reputáciu a vylepšujte svoju postavu v jednotlivých triedach až do ich maxima. Staňte sa jedničkou draftu a dajte smer svojej kariére. V nováčikovskej sezóne budete na každom kroku čeliť personalizovaným a nečakaným výzvam. A nie ste v tom sami. Vaši najbližší - ako agent, tréner alebo koordinátori - Vám budú radiť a spoločne Vás doprovodia na ceste za úspechom. Vďaka novému zjednotenému systému postupu je všetok Váš postup (postava, odmeny i vybavenie) zdieľaný medzi režimami Face of The Franchise a The Yard. Môžete tak využiť už skôr získané predmety a pokračovať vo vyhrávaní.

The Yard

Rýchla zábava, hrateľnosť so sociálnymi prvkami a hviezdami NFL, lokality po celom svete, nevšedná zápasová prezentácia, postavy a tímy. Toto je výrazne prestavaný režim The Yard pre Madden NFL 22. Zahrajte si prepracovanú kampaň s úchvatnými lokáciami po celom svete a staňte sa najlepším hráčom planéty. Omrknite nové centrum striedajúcich sa živých herných udalostí a získajte odmeny v úplne novom hodnotenom režime. To všetko v štýle s najbombastickejším vybavením v hre. Celý Váš pokrok je plne prepojený s aktualizovanou postavou a zjednoteným systémom postupu.

Superstar KO

Poskladajte tím a vybehnite na konkurenciu v najrýchlejšom kooperatívnom vyraďovacom režime série Madden s päťminútovými zápasmi, jedinečným štadiónom i komentárom, dynamickými pravidlami a ikonami futbalovej kultúry. Novinksou v režime Superstar KO v hre Madden NFL 22 sú tímy a súpisky NFL.

Madden Ultimate Team

Pripravte sa na novú sezónu čerstvého a vzrušujúceho obsahu a budovania tímu Ultimate Team, počas súťaženia s ostatnými hráčmi. Získavajte karty MUT vo výzvach Ultimate Team Challenge a prijímajte strategické rozhodnutia, aby ste svoj tím vylepšili. Postavte tím so súčasnými hviezdami NFL, legendami zo Siene slávy a ďalšími. Poprvýkrát v histórii Ultimate Team môžete behom polčasu vymeniť schopnosti Superstar X-Factor a čeliť stratégiám svojho súpera flexibilnejšie.

Exhibition

Postavte sa jeden proti jednému v on-line a off-line zápasoch (v režime jedného i viac hráčov), alebo si zahrajte sami off-line proti tímu riadenému hrou. Upravte si nastavenia zápasov vrátane dĺžky trvania jednotlivých štvrtín, pravidiel, štadiónov a dresov.



Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách