Madden NFL 23 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Madden NFL 23 - PS5Madden NFL 23 - Xbox Series X|SMadden NFL 23 - XBOX ONE
Po dohraní odkúpime naspäť
69,99 €
47,99 €
Cena bez DPH: 39,99 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 447170
ElectronicEN dabing
 
Chceš ušetriť 9 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 38,99 €

Madden NFL 23 [PS4]


Zapíšte sa do histórie. Kontrolujte dopad každého rozhodnutia úplne novými spôsobmi. Rozhodnite o ďalšom postupe v režime Franchise s úpravami v oblastiach voľných hráčov a obchodovania, zanechajte svoj odkaz v móde Face of the Franchise: The League a zostavte najlepšiu súpisku v Madden NFL 23!

O hre

Face of the Franchise: The League
V režime The League sa ocitnete vo svojej piatej sezóne NFL na poste podľa vlastného výberu (QB, WR, RB, CB, MLB) s cieľom reštartovať kariéru v novom klube. Vyjednajte si ročný kontrakt s jedným z 32 tímov NFL a skvelými výkonmi na ihrisku získajte odmeny a postúpte na vyššie úrovne. Novinky New Drive Goals a Drive Summaries vám umožnia vyladiť si herný zážitok a získať spätnú väzbu a odmeny na základe vašich výkonov. Získajte výkonnostné bonusy z týždenných aktivít a tréningov medzi zápasmi, zatiaľ čo Chad Johnson, ktorý má na starosti úpravy hodnotenia v sérii Madden, dohliadne na váš kariérny vývoj prostredníctvom aktualizácií hodnotenia, aby ste na svojej ceste Road to 99 dosiahli maximálne prestížne postavenie. Budete patriť medzi najlepších hráčov NFL všetkých čias? To záleží len na vás.

Franchise
Plánujte a premýšľajte budúce ťahy ako hlavný tréner v NFL s vylepšeným skautingom, správou tímu a každotýždenným stanovením stratégie, ktoré vám pomôžu doviesť organizáciu na vrchol. Nové hráčske stimuly ako lokalita tímu a požiadavky na plat ovplyvňujú rokovania o zmluvách v režime Franchise a zvyšujú napätie pri vyjednávaniach s voľnými hráčmi NFL. Upravená umelá inteligencia obchodovania presnejšie určuje hodnotu hviezdnych hráčov, čo sa odráža vo férovejších a realistickejších ponukách.

Madden Ultimate Team
Rozvíjajte svoju vysnívanú súpisku zo súčasných superhviezd NFL, legiend Siene slávy a ďalších futbalistov. S vôbec prvou výzvou Field Pass a prehľadom odmien v histórii Madden Ultimate Teamu máte vždy o čo hrať. Hraním získavajte vstupné žetóny do MUT Champions a súperte s ostatnými podľa svojho gusta. Vďaka zjednodušenej tvorbe sád sa môžete tešiť na lepšiu navigáciu zbierkou predmetov, takže vám nič nebráni sústrediť sa na celosezónne vylepšovanie súpisky svojho Ultimate Teamu.

Trailer

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách