MADiSON (Possessed Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA MADiSON (Possessed Edition) - PS5
Po dohraní odkúpime naspäť
39,99 €
28,99 €
Cena bez DPH: 24,16 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 445304
PerpEN dabing

MADiSON (Possessed Edition) [PS4]

MADiSON je psychologická hororová hra z pohľadu prvej osoby, ktorá prináša pohlcujúci a desivý zážitok. S pomocou fotoaparátu prepojte ľudský svet s tým nadprirodzeným a robte snímky. Vyriešte hádanky, preskúmajte svoje okolie a hlavne prežite.

O hre

PRÍBEH
Čo by ste robili, keby ste sa prebudili zatvorení v temnej miestnosti s rukami od krvi? Hrajte ako Luca a znášajte brutálne mučenie MADiSONa, démona, ktorý ho donútil pokračovať v krvavom rituáli začatom pred desiatkami rokov a prinútiť ho k páchaniu ohavných činov. Dokážete dokončiť tento zlovestný obrad?


Herné funkcie

HRÔZOSTRAŠNÉ DOBRODRUŽSTVO
Každá postava v MADiSON má znepokojujúci príbeh, ktorý plynulo zapadá do hlavného príbehu. Sledujte každý krok, ktorý urobíte, a dajte si pozor, aby ste nepritiahli nežiaducu pozornosť... nebudete totiž sami. Použite fotoaparát na prežitie mučenia alebo sa do neho ponorte hlbšie.

POUŽÍVAJTE VŠETKO DOSTUPNÉ
Prechádzajte tajomným sídlom. Detailne pozerajte jednotlivé miestnosti a pátrajte po užitočných predmetoch. Obsiahnite si ich a následne použite na to, aby ste sa posunuli do ďalšej časti tohto domu hrôz.

FOTKY ROZHODNÚ VÁŠ OSUD
Pracujte so špeciálnym fotoaparátom. Otvárajte s ním na prvý pohľad zakázané miesta. Operujte s vami vytvorenými fotkami a odhaľte tak tajomstvá, ktoré pred vami svet MADiSON skrýva.


MADiSON - Possessed Edition obsahuje:
  • Hru MADiSON
  • Artbook
  • 5 rituálních karet
  • DLC Possessed Camera
  • Dodatočný digitálny obsah (Priest Tapes, Blue Knees Song, oficiálne wallpapery

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách