Mario Party Superstars Nintendo SWITCH

Po dohraní odkúpime naspäť
59,99 €
51,49 €
Cena bez DPH: 42,91 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 433107
NintendoEN dabing
 
Chceš ušetriť 9,50 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 41,99 €

Mario Party Superstars [NSW]

Volá sa všetkým superhviezdam! Mario Party je späť s 5 klasickými doskami z hier Nintendo 64 Mario Party. Stretávate sa s kvetmi, keď sa snažíte získať čo najviac hviezd (a sabotovať svojich protivníkov) na doske Peach’s Birthday Cake z pôvodnej hry Mario Party. Alebo sledujte odpočítavanie, ktoré uvoľní Bowser Coin Beam, a držte tieto mince na palube vesmírnej krajiny. Na Mario Party sa môžu prílivy rýchlo zmeniť, takže buďte ostražití, návštevníci večierkov. Tento a všetky ostatné režimy je možné hrať aj online!

100 klasických minihier sa vracia z hier Nintendo 64 a Nintendo GameCube!

Vyskúšajte si zbierku minihier Superstar z celej série Mario Party. Či už šetríte mince pre hviezdy v režime stolovej hry alebo cvičíte vo voľnej hre, nie je nič podobné, ako keď ste posledný v hre Mushroom Mix-Up alebo Shy Guy Says. Všetky minihry sa hrajú pomocou tlačidlových ovládacích prvkov, takže môžete zostať pri ovládači Joy-Con alebo využiť ovládač Nintendo Switch Pro alebo systém Nintendo Switch Lite.

Párty so superhviezdami blízko ale aj ďaleko

Zúčastnite sa večierku kedykoľvek a kdekoľvek pomocou rovnakého systému, lokálneho bezdrôtového pripojenia alebo hrania online. Zápasy s priateľmi v režime stolovej hry ukladajú každé kolo, takže si môžete oddýchnuť a pokračovať tam, kde ste skončili. Pomocou samolepiek chváľte alebo otravujte ostatných hráčov, keď budete pretekať cez palubu a zbierať hviezdy. Všetky režimy podporujú online multiplayer, takže môžete naskočiť s priateľmi na niekoľko minihier alebo na maratónsky 30-otočný zápas. Víťazstvo je rovnako sladké (a kradnutie hviezd je rovnako uspokojivé) z ktoréhokoľvek miesta na svete.

Pre online funkcie je potrebné členstvo Nintendo Switch Online (predáva sa osobitne) a účet Nintendo. Pre režim pre viacerých hráčov môžu byť potrebné ďalšie hry, systémy a / alebo príslušenstvo. Hry, systémy a niektoré doplnky sa predávajú samostatne.




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách