Matchpoint: Tennis Championships (Legends Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Matchpoint: Tennis Championships (Legends Edition) - PC DVDMatchpoint: Tennis Championships (Legends Edition) - PS4Matchpoint: Tennis Championships (Legends Edition) - PS5Matchpoint: Tennis Championships (Legends Edition) - Xbox Series X|S
49,99 €
43,99 €
Cena bez DPH: 36,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 444092
EN dabing

Matchpoint: Tennis Championships (Legends Edition) [NSW]

Sezóna začína práve teraz - vezmite si raketu a staňte sa budúcim majstrom sveta v tenise! Váš súper na kurte aj dav očakávajú vo veľkom finále sľubného vyzývateľa... Ste pripravení na Matchpoint?

Matchpoint - Tennis Championships je moderné poňatie tenisu s realistickým zážitkom z kurtu vďaka prepracovanému režimu kariéry a jedinečnému systému rivalov.

Hra kladie silný dôraz na taktický realizmus, pozičnú hru a mierenie, vďaka čomu umožňuje hráčom pohybovať sa svojou superstar presne tým správnym spôsobom, aby zo svojich loptičiek vyťažil čo najviac.

Matchpoint - Tennis Championships kombinuje elegantné animácie postáv, autentickú fyziku loptičiek a vylepšenú kontrolu hráča, vďaka čomu replikuje realistický rytmus zápasu - vždy keď sa zaženiete raketou a úder pôsobia jedinečne a uspokojivo.

Vlastnosti

  • Začnite svoju kariéru v režime pre jedného hráča, alebo v online hre viacerých hráčov. Prepracovaný režim kariéry obsahuje systém hodnotení na základe úspechov a umožňuje presné a súťažné zostavovanie zápasov.
  • Vytvorte si vlastnú 3D tenisovú hviezdu. Vyberte si vzhľad, doplnky a herný štýl vďaka celej rade možností úprav vrátane realistických techník ako je hra pre pravákov, či ľavákov a backhand pre jednu či dve ruky.
  • Ovládnite kurt ako tenisový profesionál. Matchpoint - Tennis Championships obsahuje 16 skutočných medzinárodných tenisových hviezd z profesionálnej scény, medzi ktoré patrí Nick Kyrgios, Kei Nishikori a Amanda Anisimovová.
  • Kompletne si prispôsobte športovcov a doplnky. Od rakiet po oblečenie hra obsahuje vybavenie od všetkých tenisových značiek vrátane UNIQLO, HEAD a množstva ďalších. Odomknite si špeciálne vybavenie za vyhrané súťažné zápasy.
  • Ovládnite všetky údery vo veľkom štýle. Rozhodnite o výsledku zápasu tak, že si vyberiete tú najlepšiu techniku pre danú chvíľu: top spin, falt, lob alebo slice shot.
  • Postavte sa súperom v lokálnych či online zápasoch. Hrajte poti chytrej umelej inteligencii alebo proti priateľom a súperom na kurte vďaka lokálnym hrám a online cross-play.
  • Študujte pohyby a taktiku svojho súpera. Sledujte svojich súperov a odhadnite jeho silné a slabé stránky, abye ste mali taktickú výhodu ešte skôr, než vstúpite na kurt.
  • Cvičenie robí majstra: najmite si profesionálneho trénera a zdokonaľte svoje schopnosti. Precvičujte svoje prednosti a vyriešte slabiny v hernom trénerskom systéme s individuálnymi výcvikovými modulmi.
  • Vylaďte si taktiku vďaka cvičnému režimu a minihrám. Naskočte do celej rady minihier a precvičte sa v dokonalej hre, aby ste sa stali hráčom, kotrého na kurte nie je radno podceniť.
  • Odohrajte exhibičné zápasy na úžasných kurtoch po celom svete. Každý kurt má svoje vlastnosti; študujte arény a prispôsobte hru tráve, hline či tvrdým povrchom.
  • Režim záznamu. Zaznamenajte si tie najväčšie zápasy a rozhodujúce body na film a študujte výsledky, aby ste vylepšili svoju hru.





Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách