Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes + Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (The Definitive Experience) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes + Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (The Definitive Experience) - XBOX ONE
Po dohraní odkúpime naspäť
19,99 €
17,99 €
Cena bez DPH: 14,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 358626
KONAMIEN dabing
 
Chceš ušetriť 2,99 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 15 €

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes + Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (The Definitive Experience) [PS4]

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes

V hre preberáte kontrolu nad legendárnym vojakom menom Snake (a. k. a. Big Boss), a vašou úlohou je infiltrovať Camp Omega, kde sú ako rukojemníci držaní Paz a Chico. Títo rukojemníci vedia kľúčové informácie týkajúce sa Snakea a jeho tajnej súkromnej vojenskej organizácie, a tak Snake a jeho spojenec Kaz Miller musia urobiť všetko pre to, aby nedošlo k jej odhaleniu. Ground Zeroes rozpráva príbeh o vyslobodení a následnom konflikte, ktorý viedol až k začiatkom The Phantom Pain. Ground Zeroes tiež predstavuje most medzi predošlými dielmi Metal Gear Solid titulov, vďaka čomu máte možnosť lepšie pochopiť rozsiahly otvorený svet Metal Gear Solid.



  • Výkon vďaka FOX Engine - Ground Zeroes po prvýkrát využíva súkromný FOX Engine od Kojima Productions - skutočný engine novej generácie, ktorý predstavuje revolúciu v Metal Gear Solid sérii.
  • Koncepcia otvoreného sveta - Prvý diel v sérii Metal Gear Solid, ktorý ponúka otvorený svet a úplnú voľnosť pri hraní - máte tak možnosť vybrať si, akým spôsobom budete misie plniť.
  • Nespútané plíženie - Predstavte si klasickú hrateľnosť Metal Gear, no bez všetkých obmedzení a hraníc. Využívajte ako zbraň svoju inteligenciu a vytvorte stratégie, vďaka ktorým môžete prejsť celými misiami úplne bez povšimnutia, alebo si svoju cestu vybojujte olovom. Voľba je len na vás.
  • Množstvo misií a úloh - Okrem hlavného príbehu máte možnosť splniť tiež množstvo vedľajších misií, ktoré idú od taktických akcií cez vzdušné nálety až po ukrývacie misie, ktoré určite prekvapia.
  • Redizajnovaný interface - Ground Zeroes využíva čisté herné rozhranie, ktoré zobrazuje minimálne množstvo prvkov, vďaka čomu máte možnosť užiť si intenzívnejší herný zážitok a viac zobrazenia.
  • Rôzne nastavenia počasia - hra si vás preverí v rôznych časoch a v rôznom počasí, ktoré budú dôležité aj v The Phantom Pain. Využite nočné podmienky vo svoj prospech, alebo zlé počasie ako súčasť svojej stratégie.





    Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

    Príbeh Metal Gear Solid 5 pokračuje s najnovšou kapitolou The Phantom Pain. Ohlasujúc začiatok novej éry série s najmodernejšou technológiou poháňanou enginom Fox, Vám hra Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain prináša prvotriedny herný zážitok, kde si môžete užiť taktickú slobodu pri plnení misií v otvorenom hernom svete.

    Dej sa odohráva deväť rokov po udalostiach z hry Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes a po páde základne Mother Base, kedy sa Snake( a.k.a. Big Boss) prebúdza z deväť rokov trvajúcej kómy. Hra pokračuje príbehom v roku 1984, na pozadí studenej vojny, ktorá naďalej formuje globálnu krízu. Snakea jeho cesta zavedie do sveta, kde poháňaný potrebou pomsty prenasleduje temnú skupinu XOF.

    Hra ambiciózne preskúmava zrelé témy, ako je psychológia vojny a zverstvá, ktoré majú vplyv na tých, ktorí sa zapojili do jej začarovaného kruhu. Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain so svojim dizajnom otvoreného sveta, fotorealistickou vizuálnou vernosťou a herným dizajnom bohatým na funkcie zanecháva svoju ochrannú známku ako jedna z charakteristických hier v hernom priemysle pre svoju filmovú výpravu, vážne témy a pohlcujúcu taktickú hrateľnosť.



  • Otvorený herný svet Vám umožňuje maximálnu voľnosť ako pristupovať k misiám a celkovému postupu hrou.
  • Engine Fox prináša fotorealistickú grafiku, premyslený herný dizajn a skutočnú kvalitu hier novej generácie.
  • Online pripojenie prenáša zážitok z konzol na iné zariadenia, čím zvyšuje celkovú funkčnosť a prístup k hre.
  • Nový online multiplayer Metal Gear Solid Online.



    Metal Gear Solid 5: The Definitive Experience obsahuje

  • Hru Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes so všetkými DLC.
  • Hru Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain so všetkými DLC.
  • Metal Gear Online so všetkými DLC.






  • Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes + Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (The Definitive Experience) - PS4 - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základe 1 hodnotení.
    100%
    zákazníkov odporúča
    Zobraziť recenzie
    5 star
    1 x
    4 star
    0 x
    3 star
    0 x
    2 star
    0 x
    1 star
    0 x
    5,0 / 5
    starstarstarstarstar
    Hodnotil 1 zákazník
    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách