Metroid: Prime Remastered [NSW] - BAZÁR (použitý tovar)

Po dohraní odkúpime naspäť
Cena s DPH
31,99 €
Osobitný režim 0% DPH
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 459903
Nintendo

Metroid: Prime Remastered [NSW] - BAZÁR (použitý tovar)

  • hra je z výkupu a je 100% funkčná a odskúšaná
  • obal bez poškodenia, médium bez škrabancov
  • zmluvná záruka 12 mesiacov

Popis nového produktu:

O hre


K predobjednávke dostanete obojstranný plagát s motívom Metroid Prime
Nastal čas znova nasadiť oblek!

Staňte sa ešte raz lovkyňou Samus Aran v Metroid Prime Remastered! Toto dobrodružstvo z pohľadu prvej osoby teraz vychádza v prepracovanej podobe pre Nintendo Switch.

Kľúčové vlastnosti

  • Znovuzrozená klasika
    Pokojná a schopná Samus sa osamote vydáva na misiu... kde však zďaleka nebude sama. Ujmite sa jej a prejdite ju kľukatými cestami a prepojenými prostrediami nebezpečnej planéty. Využívajte schopnosti ako sú Morph Ball či Grapple Beam a dosiahnite ťažko dosiahnuteľné miesta, ktoré vám umožnia ďalšiu cestu vpred. S prepracovanou grafikou, ozvučením, odomykateľnou galériou aj vylepšeným ovládaním dosiahla premiéra Samus v 3D podobe ešte lepšiu podobu. Využite nové dvojpáčkové ovládanie, intuitívne zameriavanie pohybom či si hru môžete vyskúšať s pôvodným ovládaním. Keby vám nevyhovovalo ani jedno, je možné obe možnosti nakombinovať do hybridných pohybov – voľba je len na vás!

  • Preskúmajte cudzie prostredie v podobe hrozivej izolovanej planéty Tallon IV
    Cestujte cez rôznorodé biomy a odhaľte podstatu zlovestných experimentov vesmírnych pirátov. Zbierajte informácie o toxickej látke, ktorá zanechala celú planétu v troskách. Od tichých a pokojných Phendranských závejov až po magmatické gejzíry Magmoorských jaskýň, táto nepriateľská planéta vám ponúkne na jednu stranu krásne, na tú druhú zase drsné krajiny a zákutia. Vydajte sa v ústrety ďalšej úlohe alebo sa na chvíľku zastavte a oskenujte okolité prostredie, čo vám umožní sa viac dozvedieť o príšerách a histórii planéty Tallon IV.

  • Vylepšite svoj arzenál a postavte sa mimozemským príšerám
    Použite Arm Cannon Samus a postavte sa bytostiam z iného sveta posilnených o vesmírnych pirátov a Metroidov, ktorí spotrebúvajú energiu. Navštevujte znovu skôr neprístupné miesta, a pri riešení hádaniek a hľadaní vylepšení zase venujte pozornosť svojmu okoliu. Na likvidáciu mimozemských hrozieb číhajúcich za každým rohom budete potrebovať viacero schopností, ľadový lúč či rakety.


Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách