Microsoft Xbox Adaptive Controller

99,99 €
96,99 €
Cena bez DPH: 80,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 407067
Microsoft

Microsoft Xbox Adaptive Controller [JMU-00003]

Hrajte sa ako chcete:
Dizajnovaný hlavne pre potreby hráčov s limitovaným pohybom alebo problémom vďaka ktorým nemôžu používať klasický herný ovládač, Xbox Adaptive Controller je unifikované stredisko pre zariadenia, ktoré pomáhajú sprístupniť herný zážitok pre všetkých.

Funguje s veľkým množstvom zariadení:
Pripojte rôzne zariadenia akými sú napríklad spínače, tlačidlá, podstavce a joysticky aby ste mohli vytvoriť vlastné ovládanie podľa potrieb hráča. Všetky ďalšie zariadenia, ktoré podporujú vlastné ovládanie sú predávané samostatne a viete ich napojiť cez 3.55mm jack a USB porty.

Podporované silnou komunitou:
Vybudovaný od základov vďaka silnému partnerstvu s AbleGamers Charity, The Cerebral Palsy Foundation, SpecialEffect, Warfighter Engaged a ďalšími. Pomoc tejto skupiny umožnila vyformovať dizajn, funkcionalitu a balenie Xbox Adaptive ovládača.

Upravte si váš herný zážitok:
Použite Xbox Accessories aplikáciu na vašom Xbox One alebo Windows 10, kde si ďalej upravíte váš herný zážitok vďaka premapovaniu tlačidiel a nastavení predurčených profilov. Vytvorte viacej herných profilov aby ste si mohli hocikedy zmeniť vaše herné rozloženie podľa hry alebo použitia a prepínajte medzi nimi, keď stlačíte zabudované Profile tlačidlo.



Všetky ďalšie zariadenia, ktoré podporujú vlastné ovládanie sú predávané samostatne!



Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách