MLB: The Show 22 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA MLB: The Show 22 - PS4
59,99 €
40,99 €
Cena bez DPH: 34,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 444534
PlayStationEN dabing

Doporučené produkty (1)

MLB: The Show 22 [PS5]

S úplne novou hrou MLB The Show majú hráči veľa ďalších možností, ako hrať. Vytvor si dokonalý tím, povolaj do hry svojich priateľov a spoločne zistite, kto je šampiónom gauča alebo hry online. Prípadne sa pusť do hromadenia homerunov a vydaj sa so svojou kariérou do prvej ligy v rámci Road to the Show.

O hre

Popusť uzdu svojej kreativite s vlastným vytvoreným hráčom a vydaj sa za slávou v novom a vylepšenom režime Diamond Dynasty. Hraj samostatne offline alebo online proti ostatným s vlastným tímom , otestuj svoje schopnosti a staň sa kráľom ihriska. Vyskúšaj nový režim Mini Seasons , kde každá sezóna prináša nové výzvy a kde na teba čaká nová konkurencia!

  • Vytvor si a využívaj viac hráčov nad rámec svojho personalizovaného RPG zážitku v Road to the Show a prispôsob si hráča tak, aby ti pomáhal v postupe.
  • Diamond Dynasty je späť a lepší ako kedykoľvek predtým! Hraj, zbieraj a rozširuj svoju zbierku fantastických kariet, ktoré následne ožijú na ihrisku. Vyskúšaj nový režim Mini Seasons, kde každá sezóna prináša nové výzvy a kde na teba čaká nová konkurencia!
  • Stretni sa s priateľmi pri hre naprieč platformami. Vďaka medziplatformovému postupu môžeš pokračovať vo svojom pokroku a sprístupňovať si obsah aj na iných konzolových platformách.
  • Je to prvýkrát, čo vstupuješ na métu? Prispôsob si svoj zážitok s pomocou herných štýlov a dvoch nových nastavení obtiažnosti, ktoré ti pomôžu zvládnuť základy.
  • Hraj od marca do októbra vo svojom vlastnom štýle a využi aktualizované nástroje, ktoré ti umožnia používať vlastné dresy, logá a vytvorené štadióny.
  • Preži svoje vysnívané baseballové zápasy s novými legendami, ktoré vbiehajú na ihrisko.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách