Monster Energy Supercross 5 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Monster Energy Supercross 5 - PS4Monster Energy Supercross 5 - Xbox Series X|S
Po dohraní odkúpime naspäť
49,99 €
23,99 €
Cena bez DPH: 19,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 438828
MilestoneEN dabing

Doporučené produkty (1)

Monster Energy Supercross 5 [PS5]

Cesta k sláve nebola nikdy vzrušujúcejšia! Obujte si topánky najväčších legiend SX so všetkými oficiálnymi traťami, všetkými jazdcami a motocyklami sezóny Monster Energy Supercross 2021, vrátane 450SX, 250 East a 250 West. Ďalším šampiónom by ste mohli byť vy!

Všetko sa naučíte

Nikto sa nenarodil ako šampión. Ale jazdenie by malo byť zábavou pre každého! Vytvorte si svoju cestu k sláve s novou Futures Academy, ktorá vám krok za krokom pomocou tipov na obrazovke pomôže zvládnuť umenie pretekania. Priateľský tutoriál, ktorý vám umožní rýchlo prejsť zo začiatočníka na profesionála.

2 takty

Objavte úplne novú hru s neodolateľným šarmom 2-taktných bicyklov! teraz budete môcť tieto klasiky používať v každom hernom režime. Tak nasadnite a pretekajte na ceste k sláve s najuznávanejšími výrobcami OEMs: Yamaha, Suzuki, KTM, Honda, a Husqvarna!

Kariérny mód

Urobte si meno a zapíšte sa do histórie Supercross od nádejného mladého jazdca v kategórii Futures, až po jedinečnú šancu vyhrať šampionát ako profík. Upravený kariérny mód je teraz reálnejší, ako kedykoľvek pred tým. Nechaj svoj talent vyrásť a poraz svojich rivalov.

Priestor

Preskúmajte trate vo voľnej jazde alebo pretekajte so svojimi priateľmi. Úžasné nové prostredie teraz s viacerými traťami, novou paletou krížových výziev a zberateľskými predmetmi na odomknutie ďalších zariadení.

Ostaňte vo forme

Postarajte sa o svojho jazdca! S novým režimom kariéry budú pády a zranenia priamo ovplyvňovať váš výkon. Trénujte a dokončite konkrétne úlohy, aby ste sa zotavili a rýchlo obnovili svoju najlepšiu formu, aby ste boli super konkurencieschopní!

Buďte kreatívny

Užite si všetky nové možnosti prispôsobenia s vylepšeným editorom a podporte svoju kreativitu! Zmiešajte a spárujte už existujúce moduly s úplne novým editorom Rhythm Section Editor, aby ste mohli navrhnúť komplexné úseky trate, pripravené na zdieľanie s komunitou. Vytváranie úžasných skokov nebolo nikdy jednoduchšie!

Multiplayer aj split screen

Posuňte túto výzvu na úplne novú úroveň zábavy s novým režimom rozdelenej obrazovky, pre vzrušujúce výzvy pre viacerých hráčov a pretekajte bok po boku so svojimi priateľmi na gauči! A keď vám gauč nestačí, zasúťažte si v napínavých pretekoch online proti celému svetu!

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách