Monster Energy Supercross 6 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Monster Energy Supercross 6 - PS4Monster Energy Supercross 6 - Xbox Series X|S
54,99 €
45,99 €
Cena bez DPH: 38,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 455860
MilestoneEN dabing

Monster Energy Supercross 6 [PS5]

O hre

Originálna hra Monster Energy Supercross 6 sa vracia so všetkým oficiálnym obsahom zo superkrosových majstrovstiev 2022. A nielen to: prináša nové herné režimy, Supercross Park, Rhythm Attack, kompletný cross-play na konzolách a nový systém online hodnotenia, takže ponúkne doposiaľ najrealistickejšiu, a napriek tomu prístupnú kapitolu.


Kľúčové vlastnosti

  • JAZDU SI MÔŽE UŽIŤ KAŽDÝ
    Hra svoje dvere otvára hráčom všetkých úrovní schopností ako nikdy predtým. Začiatočnícki pretekári aj ostrieľaní hráči v Supercross 6 nájdu to, čo majú radi. Vďaka cenným tipom od nového trénera Jeremyho McGratha a lekciám na Supercross Academy bude prístup k základom pre nováčikov jednoduchší, zatiaľ čo skúsení hráči nájdu cestu k svojmu kompletnému potenciálu.

  • SLÁVA A ZÁBAVA V DOKONALEJ ROVNOVÁHE
    Súťažte proti Tomacovi, Andersonovi, Stewartovi a všetkým ďalším slávnym pretekárom z oficiálnych majstrovstiev 2022, rozvíjajte svoju kariéru a vyšplhajte po rebríčku až k titulu šampióna. A keď budete potrebovať rýchlu injekciu adrenalínu, užite si napínavé preteky 1v1 vďaka novému režimu Rhythm Attack, alebo vyzvite svojich kamarátov v dueloch na rozdelenej obrazovke. Potom si dajte prestávku od náročnej konkurencie a objavte nový obrovský Supercross Park s 5 rôznymi oblasťami, ktoré preveria vaše schopnosti alebo vám obnovia dokonalú kondíciu pomocou výziev týkajúcich sa systému Rider Shape.

  • TOTO JE LEN VAŠA CESTA
    Prispôsobte si závodné pomôcky a upravte si zatáčanie, brzdy, plyn a kalibrujte schopnosti svojho pretekára pomocou stromu schopností, aby váš zážitok zodpovedal vašej predstave o zábave. Potom vyjadrite svoj štýl pomocou stoviek kozmetických možností pre svojho pretekára a motorku. Popustite uzdu kreativity pomocou editora helmy a uznávaného editora tratí, zdieľajte svoje návrhy a trate online – naprieč všetkými platformami – alebo si stiahnite tie, ktoré sa vám páčia najviac!


Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách