MotoGP 22 (Day One Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA MotoGP 22 (Day One Edition) - PS4MotoGP 22 (Day One Edition) - Xbox Series X|S
Po dohraní odkúpime naspäť
59,99 €
20,99 €
Cena bez DPH: 17,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 444105
MilestoneEN dabing
 
Chceš ušetriť 4 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 16,99 €

MotoGP 22 (Day One Edition) [PS5]

Motory bežia: poďme naštartovať ten najpodmanivejší a najautentickejší zážitok s MotoGP všetkých čias. Virtuálne a skutočné závody ešte nikdy takto nesplynuli!

  • Celý svet MotoGP
    Preskúmajte všetok nový obsah zo sezóny MotoGP 2022. Čaká vás cez 120 závodníkov, viac než 20 oficiálnych okruhov a všetky emócie oficiálneho šampionátu.

    A pokiaľ sa chcete ponoriť do minulosti, viac než 70 historických šampiónov vám umožní pripomenúť si to najlepšie z histórie MotoGP.
  • Deväť sezón 2009

    Znovu prežite jeden z najnapínavejších a najslávnejších šampionátov v histórii MotoGP!

    Čaká na vás 17 kapitol, jedna pre každú Grand Prix zo sezóny 2009! Vžite sa do tole takých legiend, ako je Rossi, Lorenzo, Stoner a Pedrosa na vrchole ich kariéry. V každej epizóde budete čeliť rôznym výzvam a pripomeniete si na vlastné oči tie najslávnejšie momenty majstrovstva sveta. Všetok obsah bude doplnený o viac než 50 minút skutočných záberov na začiatku každej kapitoly, ktoré režíroval a komentoval Mark Neale, režisér tých najlepších dokumentov o MotoGP.
  • Kde sa rodia šampióni
    Staňte sa závodníkom, ktorým ste vždy chceli byť, vďaka novým výukam, ktoré vám pomôžu sa rýchlo zlepšiť vďaka krátkym herným reláciám, alebo sa zapíšte na MotoGP Academy a odhaľte v sebe šampióna! Vďaka novým herným výzvám sa naučíte všetky triky, aby ste boli najrýchlejší na každej trati.
  • Prežite ten najrealistickejší herný zážitok a prispôsobte si motorku
    Ponorte sa do doposiaľ najrealistickejšieho a najpodmanivejšieho zážitku s MotoGP! Od tvárí vašich hrdinov po štylizáciu oficiálnych boxov sa každý detail dočkal doposiaľ nevídanej starostlivosti. Vytvorte si vlastný svet vo videohre MotoGP a závoďte ešte štýlovejšie: vďaka 5 výkonným grafickým editorom si budete môcť prispôsobiť každý aspekt hry od farieb po kombinézy závodníkov.
  • Naplánujte si úspech vďaka manažérskej kariére
    Založte si vlastný tím alebo sa pridajte k nejakému oficiálnemu. Vyberte si zamestnancov a rozvíjajte svoju motorku, ktorej môžete vylepšovať motor, rám ,aerodynamiku a elektroniku. Prevezmite kompletnú kontrolu nad svojím herným zážitko! Založte juniorský tím v Moto2 a Moto3: najmite si manažéra tímu, technického riaditeľa a závodníka a dosiahnite nových cieľov.
  • Nová hra viacerých hráčov
    Prvý krát v sérii značky budete môcť vyzvať priateľov v režime pre dvoch hráčov na tozdelenej obrazovke: nenechajte si ujsť túto šancu! A pokiaľ by to nestačilo, užite si šialené online závody medzi platformami!
*Cross-play je dostupný medzi konzolami rovnakej skupiny




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách