Mount and Blade 2: Bannerlord Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Mount and Blade 2: Bannerlord - PC DVDMount and Blade 2: Bannerlord - PS5Mount and Blade 2: Bannerlord - Xbox Series X|S
Po dohraní odkúpime naspäť
49,99 €
38,99 €
Cena bez DPH: 32,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 449656
PrimeEN dabing
 
Chceš ušetriť 7 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 31,99 €

Mount and Blade 2: Bannerlord [PS4]

Bonus pre všetky predobjednávky

Predobjednajte si hru Mount & Blade 2: Bannerlord a získajte 4 tlačené pohľadnice a plagát!
Rohy dujú, vrany sa zlietajú. Ríša je rozorvaná občianskou vojnou. Za hranicami vznikajú nové kráľovstvá. Popadnite meč, navlečte zbroj, povolajte stúpencov a vyrazte dopredu za víťazstvom a slávou na bojisku Calradie. Upevnite svoju vládu a vytvorte nový svet z popola toho starého.

O hre:

Mount & Blade II: Bannerlord je veľmi očakávané pokračovanie úspešnej stredovekej bojovej simulácie a hry na hrdinov Mount & Blade: Warband. Hra je zasadená do obdobia pred 200 rokmi a rozširuje detailný súbojový systém aj svet Calradie. Bombardujte horské pevnosti pomocou obliehacích strojov, vybudujte tajnú zločineckú ríšu v zapadnutých mestských uličkách alebo sa vrhnite do chaotických bitiek v rámci výpravy za mocou.

Kľúčové vlastnosti

  • Strategické / akčné RPG
    Skúmajte, podnikajte nájazdy a dobývajte po celom rozsiahlom kontinente Calradie a robte si v priebehu hry priateľov i nepriateľov. Dajte dohromady vlastnú armádu a veďte ju do boja, velte svojim vojakom v bojovej vrave a bojujte po ich boku.
  • Sandboxová kampaň pre jedného hráča
    Hrajte po svojom! Naplánujte si vlastnú cestu k moci v dynamickom sandboxovom dobrodružstve, kde žiadne dva priechody hrou nie sú rovnaké.
  • Rozsiahly editor postavy a systém rozvoja
    Vytvorte si vlastnú postavu a rozvíjajte ju podľa svojho herného štýlu. Vylepšujte si schopnosti pomocou praktických úkonov a získajte prístup k celému radu perkov, ktoré predstavujú vaše majstrovstvá v danom obore.
  • Realistická ekonomika
    Sledujte, ako sa mení dostupnosť tovaru v simulovanej feudálnej ekonomike, kde cena všetkého od kadidiel po vojnové kone plynule reaguje na ponuku a dopyt. Obráťte anarchiu vo svoj prospech tak, že ako prvé doveziete obilie do hladujúceho mesta po obliehaní alebo znovu otvoríte obchodnú cestu, na ktorej vyčíňajú banditi.
  • Herné režimy pre viacerých hráčov
    Preverte svoju taktickú zdatnosť a bojové schopnosti proti hráčom z celého sveta v celom rade rôznych herných režimov pre viacerých hráčov – od malých potýčok až po obrovské epické obliehania so stovkami účastníkov.
  • Smerový bojový systém založený na schopnostiach
    Porážajte nepriateľov pomocou sofistikovaného a intuitívneho súbojového systému, ktorý sa ľahko naučíte, ale ťažko ovládnete.
  • Strhujúce bitky
    Vyrazte na bojisko a užite si brutálne stredoveké súboje z pohľadu prvej alebo tretej osoby so stovkami jednotiek na obrazovke, pričom každá sa riadi vlastnou prepracovanou umelou inteligenciou.
  • Rozsiahle možnosti modifikácií
    Upravte si herný zážitok a užite si úplne nové dobrodružstvo z vlastnej tvorby. Engine a nástroje použité na vývoj Mount & Blade II: Bannerlord sú voľne dostupné pre komunitu, takže tvorcovia modifikácií môžu vytvoriť vlastnú interpretáciu Calradie a vlastné svety!

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách