My Sims CZ PC DVD

9,99 €
4,99 €
Cena bez DPH: 4,16 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 36512
ElectronicCZ titulky

My Sims CZ [PC DVD]

Ďalší diel v populárnej sérií The Sims, pôvodne určený výhradne pre majiteľov konzole Wii a handheldu DS. Oproti tradičným The Sims hrám, ponúka My Sims štylizované audiovizuálne spracovanie s odlišnou hrateľnosťou.

Ich podstatnou súčasťou je tvorba postáv, kde sa môžete skutočne vyblázniť. Platí to o telesných proporciách, ako i oblečení a celej rade doplnkov. Množstvo dostupného oblečenia i doplnkov sa bude v priebehu hry zväčšovať s tým, ako budete odomykať nové možnosti v hre. Ak dokončíte tvorbu postavy, budete vrhnutý do silne štylizovaného mestečka s množstvom ľahko rozpoznateľných postáv s rôznymi charakterovými vlastnosťami (starostka Rosalyn, hotelový poslíček Buddy a množstvo ďalších), ktoré v mestečku žijú ako starousadlíci.

Vy preberáte úlohu jedného z množstva nových prisťahovalcov, ktorí sa do mestečka čerstvo prisťahovali a zakladáte si nový biznis ako aj život. Okrem toho budete môcť navrhovať a vyrábať celú radu predmetov a nástrojov, pomáhať rozvíjať mesto a rozhodovať sa, čo bude postavené hneď, čo až neskôr a čo sa do mestečka nehodí vôbec. Ako sa bude mestečko rozrastať a budú pribúdať obyvatelia, tak na Vás čakajú nové úlohy a nové postavy k zoznámeniu a spolupráci.

Všetko čo urobíte a všetko o čom rozhodnete, bude mať dopad nielen na rozvoj mestečka, ale i na správanie sa jeho obyvateľov, ktorí sa nebudú zdráhať s prezentáciou svojich názorov a pocitov.

  • Vybudujte a upravte si celé mestečko.
  • Stvorte si svoju postavičku podľa svojich predstáv.
  • Rozhodujte o tom, kto sa stane Vašim priateľom a kto nie.
  • Vyzdobte si svoje obydlie vecami podľa svojej fantázie.

  • Súvisiace produkty (3)


    My Sims CZ - PC - PlayGoSmart : hodnotenie 3 z 5 na základe 1 hodnotení.
    0%
    zákazníkov odporúča
    Zobraziť recenzie
    5 star
    0 x
    4 star
    0 x
    3 star
    1 x
    2 star
    0 x
    1 star
    0 x
    3,0 / 5
    starstarstarstarstar
    Hodnotil 1 zákazník
    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách