Neptunia: Sisters VS Sisters (Calendar Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Neptunia: Sisters VS Sisters (Calendar Edition) - PS4
59,99 €
50,99 €
Cena bez DPH: 42,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 455138
IdeaEN dabing

Neptunia: Sisters VS Sisters (Calendar Edition) [PS5]

O hre

Neptunia: Sisters VS Sisters je akčná RPG hra zasadená do pulzujúceho sveta Gamindustri. Presekajte si cestu cez hordy nebezpečných nepriateľov, ktoré sa nachádzajú v mnohých kobkách po celej krajine, pričom sa snažíte poraziť záhadný, nový fenomén, ktorý ohrozuje samotný život. Veďte kandidátky bohyne, mladšie sestry 4 bohýň z Gamindustri, cez ich prvé dobrodružstvo za záchranou sveta!


Príbeh

Zatiaľ čo bohyne odpovedali na tiesňové volanie zo vzdialeného PC kontinentu, Nepgear a ostatní kandidáti boli vyslaní do opusteného výskumného zariadenia, aby vyšetrili vypuknutie príšer. Práve tam sa stretli s Ashenovou bohyňou, ktorá ich uväznila v kapsule a uložila do hlbokého spánku. Keď sa prebudili, s úžasom zistili, že prešli 2 roky.

Po prebudení zo spánku sa dozvedia, že Neptún je nezvestný od misie na PC kontinent pred 2 rokmi a bez jeho bohyne bol Planeptune spustošený. Nepgear, ktorá sa zrazu ocitla okradnutá o domov a rodinu, čelí najväčšej výzve, akej kedy čelila. Toto je príbeh o nájdení nádeje uprostred zúfalstva a znovuzrodení bohyne v dôsledku skazy.


Kľúčové vlastnosti

  • CCC-Combo Maker
    Keď sa budete prechádzať po krajinách Gamindustri, stretnete sa s množstvom nepriateľov – je čas bojovať! Použite kombá a spojte svoje útoky v reálnom čase. Prevezmite kontrolu nad bojiskom v jedinečnom taktickom akčnom bojovom systéme!

  • Získajte vzhľad Planeptune
    V priebehu hry objavíte zábavné doplnky, ktoré môžete ozdobiť a prispôsobiť svojim členom. Po prvom dokončení hry môžete predviesť svoj štýl v novom režime fotografií! Odomknete tiež dve ÚPLNE NOVÉ postavy vytvorené dvoma legendárnymi hernými vývojármi – Higurashi z Ryukishi07 a Shanghai Alice zo ZUN!

  • Plňte vedľajšie úlohy
    V dôsledku devastácie spôsobenej fenoménom Trendi sa veľká väčšina populácie obrátila na telefón rPhone pre všetky spôsoby každodenného života vrátane komunikácie. Na svojej ceste sa pripojte k sociálnej sieti Chirper, aby ste mohli plniť rôzne vedľajšie úlohy, a mohli získať špeciálne odmeny!

  • Spojte sa do skupiny
    Na bojisku môžete mať vonku troch členov skupiny naraz. Spojte členov svojho tímu s partnerom pre zvýšenie štatistík a získajte elementárne bonusy. Čím silnejšia väzba, tým lepší bonus!

Calendar Edition obsahuje:

  • Hra Neptunia: Sisters VS Sisters
  • Calendar Edition Box
  • Stolný kalendár 2023
  • Obojstranný plagát A3

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách