NHL 23 CZ Typ konzoly:

+ Darček: NHL 23 puk v cene 9,99 €
DOSTUPNÉ TIEŽ NA NHL 23 CZ - PS4NHL 23 CZ - Xbox Series X|SNHL 23 CZ - XBOX ONE
Po dohraní odkúpime naspäť
79,99 €
27,99 €
Cena bez DPH: 23,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 449667
ElectronicCZ titulky
 
Chceš ušetriť 5 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 22,99 €

NHL 23 CZ [PS5]

Darček - NHL 23 puk v cene 9,99 €
Iba u nás dostanete ku každej objednávke darček v podobe puku PGS.
Zobraziť celý popis darčeka

Aktualizácia

Prihláste sa do NHL 23 v období od 1. novembra 2022 do 2. januára 2023 a získajte nasledovný obsah v hre:
  • Obsah Mighty Ducks
  • Balíček s výberom ikony Ducks
EA SPORTS NHL 23 je lepšia spolu so zavedením zmiešaných ženských a mužských tímov v HUT a prichádza ako aktualizácie po uvedení, cross-platform matchmaking pre hráčov na rovnakej generácii platforiem v HUT a WOC. Tak zoberte svojich priateľov a pripravte sa na doposiaľ najprepojenejší zážitok z Chel.

O hre:

EA SPORTS NHL 23 je spolu lepší. Získajte najlepších hráčov na svete v jednej zostave so zavedením zmiešaných ženských a mužských tímov v HUT. Multiplatformové vytváranie zápasov pre hráčov na rovnakej generácii platforiem v HUT a WOC, ktoré prichádza ako aktualizácie po uvedení na trh, znamená hlbšie hráčske fondy, kratšie časy vo fronte a viac tímov, s ktorými sa môže váš tím vyrovnať. A teraz pridajte do svojho najlepšieho valca viac ako 500 nových herných animácií Last Chance Puck Movement, ktoré vám umožnia kontrolovať priebeh hry po dosiahnutí akejkoľvek úrovne kontaktu, od prihrávok bez zakopnutia až po zúfalé výstrely z ľadu. Okrem toho vám prepracované strategické systémy umožňujú jednoducho plánovať hru a dolaďovať vaše zručnosti pri tvorbe hier. Tak chyťte svojich priateľov a pripravte sa na doposiaľ najdynamickejší, najprepojenejší a vizuálne bohatý Chel zážitok.

Kľúčové vlastnosti

  • PRIPÁJANIE NAPRIEČ PLATFORMAMI
    V súčasnosti plánované ako aktualizácie po uvedení na trh, cross-platform matchmaking na konzolách rovnakej generácie pre HUT a World of Chel skráti čas vo fronte a vytvorí hlbšie hráčske bazény, takže vy a vaša posádka môžete otestovať svoju odvahu proti väčšiemu počtu tímov ako kedykoľvek predtým.
  • POHYB PUKU LAST CHANCE
    Nová séria animácií zúfalej hry pridáva do hry novú vrstvu autentickosti a vzrušenia.
    Zakopnutie: Pokúste sa o prihrávku alebo strelu po dosiahnutí akejkoľvek úrovne kontaktu. Tieto zúfalé pohyby sú základom epických momentov a zaisťujú, že nikdy nezostanete mimo hry. A s viac ako 500 animáciami Stumble Action je každý moment rovnako vzrušujúci ako ten predchádzajúci.
    Loose Plays s pukom: Premeňte akýkoľvek uvoľnený puk na príležitosť dvojitým poklepaním na prihrávku alebo vystrelenie a ponorte sa do neuveriteľných hier, aby ste skórovali alebo vyčistili puk.
    Vylepšené AI brankára: Pomocou systému ľudských brankárov majú teraz umelí brankári prístup k viac ako 50 novým skupinám na záchranu ľudského zúfalstva, čo predstavuje viac ako 350 nových animácií na záchranu.
  • AKTUALIZÁCIE X-FACTOR
    Nové animácie X-Factor: „Skilled Up“ Trevora Zegrasa vám umožní znovu vytvoriť jeho virálnu prihrávku cez sieť a „Relentless“ Sarah Nurse zvyšuje schopnosť hráča strieľať a prihrávať, keď je mimo rovnováhy.
    Vylepšenia AI X-Factor: Inteligentnejšia AI znamená lepšiu tvorbu hier, pričom AI hráči využívajú vylepšené X-Factors, aby boli na ľade účinnejší a podobní svojim náprotivkom v reálnom svete.
  • ASISTOVANÉ STRATÉGIE
    Herné stratégie boli celkovo aktualizované, aby uľahčili pochopenie a realizáciu najlepších herných plánov pre váš želaný herný štýl. Čo je na palube:
    Dve nové moderné stratégie špeciálneho tímu: Základné stratégie NHL The Wedge (1-1-2), Penalty Kill a 1-3-1 Power Play sú teraz v súprave hráčov. Spolu s obnovenými existujúcimi špeciálnymi tímovými stratégiami, aby sa zaistilo, že sa budú cítiť viac ako v moderných zápasoch NHL. Úlohy hráčov v Power Play: Teraz môžete priradiť tieto tri rôzne role v ich Power Play: Distribútor, Finisher a Nosič pukov. Hráči s pridelenými rolami budú umelej inteligencii známi a umelá inteligencia im bude vedieť rozdeliť puk na základe pozície, situácie a X-Factor tendencií. Nové inštruktážne videá: Carrlyn Bathe rozoberá zložitosť stratégií Penalty Kill a Power Play v sérii nových videí.

Prezentácia

  • OSLAVY
    Stanley Cup Celly: Nová interaktívna oslava Stanley Cupu vám poskytne ďalšiu agentúru, keď je čas rozpoznať ich veľké víťazstvo v režime franšízy. Vyberte si, kto zdvihne pohár ako prvý, vylepte svoje meno na jeho stranu a ďalšie.
    Hattricky: Ikonický hattrick hádzanie sa vracia spolu s možnosťou prispôsobiť si oslavy hattricku svojho tímu.
    Veľké okamihy: Séria nových animácií na konci hry pre vysokoadrenalínové momenty, ako sú zozadu, OT, prestrelky a víťazstvá v play-off.
    Svetelná šou: Nové a autentické svetelné šou po góle pre tímy NHL.
  • PROJEKCIE NA ĽADE:
    Všetky nové projekcie pre intra hry.
    Autentické projekcie niekoľkých tímov NHL v režime offline.
    11 rôznych prispôsobiteľných úvodov pre EASHL a offline.
    11 nových prezentácií národnej hymny pre režimy offline, IIHF a online vytvárania.
  • DAV A ATMOSFÉRA
    Vďaka úplnej revízii inteligencie davu a zvuku teraz ľudia na tribúnach rozumejú a reagujú na to, čo sa deje v hre. Vďaka nášmu novému algoritmu Crowd Engagement Score môžete očakávať, že vás zasype jasot po víťazstve v napínavom rozstrele a vypískaní na trestnú lavicu, keď faulujete súpera na jeho domácom ľade.
  • REBRÍČKY
    Dynamické nové rebríčky AR na ľade pre všetky online a offline režimy poskytujú aktuálne informácie o štatistikách hráčov a tímov, keď postupujú v rebríčku.
  • FROSTBITE ENGINE
    Engine Frostbite naďalej poháňa EA SPORTS NHL 23 s bezkonkurenčnými vylepšeniami grafiky pre konzolové hry. Od dynamického osvetlenia a prepracovanej vernosti postavy až po realistické animácie prameňov vlasov a látok – Frostbite oživuje akciu.

Herné módy

  • HOCKEY ULTIMATE TEAM
    Vytváranie zápasov naprieč platformami: Vytváranie zápasov medzi platformami, ktoré je momentálne plánované ako aktualizácia po uvedení na trh, v HUT naprieč konzolami rovnakej generácie urýchli čakanie a prinesie ešte viac tímov, s ktorými sa môžete vy a váš tím postaviť.
    Zoznam skladieb HUT Rivals: V úplnom obnovení HUT Rivals, príchod HUT Rivals Playlist umožňuje hráčom súťažiť v rôznych nových rotujúcich herných témach.
    HUT Rivals Rewards: Na základe spätnej väzby od našej komunity môžete teraz odomknúť tri ďalšie úrovne odmien na základe výhier alebo výhier, ktoré budú okamžite udelené.
    Integrácia ženského národného tímu IIHF: V historickej aktualizácii môžu členky ženského národného tímu IIHF teraz hrať po boku mužov v zostave HUT, čo vám umožní premeniť váš vysnívaný tím najlepších hráčov tohto športu na skutočnosť. Navyše, hráči národného tímu budú mať základné aj hlavné predmety začlenené do udalostí.
  • FRANCHISE
    Historická úroveň prispôsobenia: Vo významnej aktualizácii franšízového režimu si teraz hráči môžu prispôsobiť svoju ligu mnohými novými spôsobmi, vrátane:
    Nastavte počet tímov od 6 do 48.
    Nastavte počet odohraných hier od 6 do 84.
    Nastavte počet divízií a konferencií.
    Nastavte počet hier divízií, konferencií a medzikonferenčných hier.
    Nastavte počet kôl play-off a zástupných kôl.
    Prispôsobte si počet zápasov play-off v sérii a kole.
    Ovládajte počet domácich a vonkajších zápasov pre každú sériu play-off.
    Ovládajte minimálny/maximálny platový strop ligy a platy jednotlivých hráčov.
  • EA SPORTS HOCKEY LEAGUE (EASHL)
    Multiplatformové dohadzovanie: V súčasnosti plánované na november 2022, multiplatformové dohadzovanie vo WOC na konzolách rovnakej generácie urýchli čakacie doby a privedie ešte viac tímov pre vás a váš tím, aby ste s nimi mohli „dubovať“.
    Asistované stratégie: Nové herné stratégie pomáhajú hráčom pochopiť a vykonávať správne stratégie pre ich požadovaný herný štýl pre bohatší a efektívnejší zážitok z hry.
    Nové schopnosti X-Factor: Otvorte hlbšiu úroveň prispôsobenia herného štýlu vďaka vplyvu nových schopností X-Factor, ktorý mení hru.
    Aktualizácie zóny tvorby: Prispôsobte si arénu, oslavy a projekcie na ľade svojho tímu s väčšou kontrolou ako kedykoľvek predtým.

Trailer

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
CZ titulkyEN dabing

Súvisiace produkty (1)


NHL 23 CZ - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základe 1 hodnotení.
100%
zákazníkov odporúča
Zobraziť recenzie
5 star
1 x
4 star
0 x
3 star
0 x
2 star
0 x
1 star
0 x
5,0 / 5
starstarstarstarstar
Hodnotil 1 zákazník
Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách