Nintendo Switch (Animal Crossing: New Horizons Edition)

399,99 €
372,99 €
Cena bez DPH: 310,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 406754
Nintendo

Nintendo Switch (Animal Crossing: New Horizons Edition) [HAD-S-KEALC]

Nintendo Switch je hybridná konzola, ktorej súčasťou je konzola Switch, dokovacia stanica pre Switch a ovládače Joy-Con. Konzola Switch má 4GB RAM a internú pamäť 32 GB. Odnímateľná tabletová časť má 6.2", 720p multi dotykový displej.

Hlavnou časťou herného systému je konzola Switch, batériou nabíjaný, tabletu podobný monitor, ktorý zahŕňa LCD displej, 3.5 mm audio jack a odklápateľný stojan na jeho podoprenie. Konzola má na stranách drážky, do ktorých sa dajú nasunúť ovládače Joy-Con. Konzola obsahuje slot na herné karty (cartridge-ovo založené média).

Konzola môže byť umiestnená do dokovacej časti, ktorá sa pripája na napájací zdroj a k televízii, keď potrebuje nabitie, alebo keď budete chcieť hrať na televízii. Tabletová časť bude mať zhruba 167 mm v priemere a rozmery 184 mm x 106,5 mm bez pripnutých Joy-Con ovládačov. Displej má 6.2" a dotykový displej s detekciou desiatich bodov, ktorý je porovnateľný s väčšinou smartfónov a tabletov na trhu, taktiež ponúka rozlíšenie 720p.

Systém prichádza so systémom ovládačov zvaným Joy-Con. Systém obsahuje dva menšie ovládače, ktoré sú označené "L" a "R" a taktiež prichádza s časťou na držanie, do ktorej sa pripoja a ktorá Vám pripomenie klasický herný ovládač. Ovládače obsahujú akčné a zadné tlačidlá, spúšte a joysticky. Malé ovládače môžu byť pripojené na bočné strany konzoly, môžu byť použité separátne v každej ruke, pripojené k časti na držanie, čím vytvoria poriadny herný ovládač, alebo môžu byť použité samostatne pre dvoch hráčov. Konzola podporuje bezdrôtový ovládač Switch Pro Controller, ktorý má viac tradičný dizajn, ktorý sa podobá na klasické Wii U Pro ovládače. Switch podporuje hranie multiplayeru rôznymi spôsobmi, napríklad za využitia dvoch originálnych ovládačov zo Switch systémov, si môžu zahrať až štyria hráči.

Obsah balenia:

  • Konzolu Nintendo Switch
  • Dokovaciu stanicu pre konzolu Nintendo Switch s motívmy z hry Animal Crossing
  • Ľavý ovládač Joy-Con, tyrkysový
  • Pravý ovládač Joy-Con, modrý
  • Časť na držanie Joy-Con ovládačov
  • Dvojicu Joy-Con popruhov na ruku
  • AC adaptér
  • HDMI kábel
  • Kód na stiahnutie hry Animal Crossing: New Horizons





    Animal Crossing: New Horizons

    Ak vás rýchly a moderný život unavuje, Tom Nook má pre vás pripravenú biznis ponuku, ktorú si určite zamilujete: jeho celkom nový, ultra exkluzívny Nook Inc. Deserted Island Getaway balík!

    Určite ste sa stretli s množstvom rôznych postáv. Mali množstvo zábavy ako jedným z obyvateľov mesta. Možno ste dokonca zmenili svoj život a dedikovali svoj čas pre pomoc spoločnosti! Ale hlboko vnútri, nie je vo vás nejaká časť, ktorá túži po slobode? Šancu robiť čo chcete a kedy chcete? Potom možno dlhá prechádzka na pláži opusteného ostrova, kde bohatá nedotknutá príroda vás očakáva, je to čo doktor naordinoval!

    Pokojná kreativita a šarm tohto ostrova čaká na to, že si vytiahnete rukávy a spravíte zo svojho nového života hocičo čo chcete.

    Zbierajte suroviny a vytvorte čokoľvek od komfortu pre vaše stvorenia po praktické nástroje. Spojte sa s prírodou, tým že sa postaráte o kvety a stromy novými spôsobmi. Vytvorte si domov, kde pravidlá čo patrí dovnútra alebo vonku už neplatia.

    Vytvorte nové priateľstva s novými obyvateľmi, užite si rôzne ročné obdobia, skáčte cez rieky počas vášho bádania a mnoho iného!

  • Upravte si postavu a domov podľa vašich predstáv a dekorujte okolie (pokojne aj s nábytkom), a vytvorte si váš vlastný ostrovný raj.
  • Zbierajte materiály aby ste vytvorili všetko od nábytku po nástroje!
  • Užite si množstvo relaxačných aktivít akými sú záhradkárčenie, rybárčenie, dekorovanie, komunikovanie s rôznymi postavičkami a iné, kým klasický Animal Crossing zážitok prichádza ku životu v nových zábavných spôsoboch v tomto prostredí opusteného ostrova.




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách