No Man’s Sky: Beyond PS4

Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
28,99 €
Cena bez DPH: 24,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 401036
PlayStationEN dabing

No Man’s Sky: Beyond [PS4]

Inšpirovaná dobrodružstvom a predstavivosťou, ktoré sme si zamilovali v klasickej Sci-fi, hra No Man's Sky prezentuje celú galaxiu na prieskum, plnú unikátnych planét a foriem života, taktiež konštantnej akcie a nebezpečenstva.

V hre No Man's Sky, kde každá hviezda je svetlom vzdialeného slnka, každú obiehajú planéty plné života a vy si môžete vybrať, ktoré z nich navštívite. Plynule leťte z hlbokého vesmíru, až na povrch planét, bez načítavania a limitov. V tomto nekonečnom procedurálne generovanom vesmíre budete môcť objavovať miesta a bytosti, ktoré iní hráči doteraz nevideli a možno ani nikdy neuvidia.

  • Vydajte sa na epickú cestu
    V centre galaxie leží neodolateľné pulzovanie, ktoré Vás ťahá na cestu k nemu, aby ste sa dozvedeli o skutočnej podstate kozmu. Ale pri tom ako budete čeliť nepriateľským bytostiam a pirátom, zistíte že smrť prichádza s cenou a prežitie bude záležať od volieb, ktoré zvolíte pri upravovaní vašej vesmírnej lode, zbraní a obleku.

  • Nájdite svoj osud
    Cesta naprieč diaľavami v hre No Man's Sky čaká iba na Vás. Budete bojovníkmi, ktorí budú loviť slabších a oberať ich o bohatstvo, alebo budete loviť pirátov za odmeny? Sila bude vaša ak si dokážete upraviť vaše vesmírne lode a zbrane. Alebo budete obchodníkmi, ktorí sa živia výmenným obchodom? Nájdite bohaté zdroje na zabudnutých svetoch a využite ich pre ich vysoké ceny. Investuje do zväčšenia nákladného priestoru a získajte veľké odmeny za tovar. Alebo sa z Vás stanú prieskumníci? Vydajte sa za preskúmané hranice a objavujte nové miesta, či veci, ktoré doteraz nikto nevidel. Vylepšite vaše motory a preskakujte ešte väčšie vesmírne vzdialenosti a vylepšite si vaše vesmírne obleky pre prežitie v toxických prostrediach, ktoré by vás v opačnom prípade ihneď zabili.

  • Podeľte sa o vaše cesty
    Galaxia je žijúce a dýchajúce miesto. Výmenné konvoje cestujú medzi súhvezdiami, frakcie súperia o teritóriá, piráti lovia neopatrných a policajné zložky sú neustále ostražité. Každý hráč žije v rovnakej galaxii a vy sa môžete podeliť o vaše nálezy na mape, ktorá sa rozpína celým poznaným vesmírom. Možno uvidíte výsledky ich akcií, tak ako aj vašich vlastných.





    Pre online hru viacerých hráčov sa vyžaduje predplatné PlayStation Plus. Na vyskúšanie funkcií VR je nutná PlayStation VR a PlayStation Camera!


  • No Man’s Sky: Beyond - PS4 - PlayGoSmart : hodnotenie 3.7 z 5 na základe 3 hodnotení.
    33,3%
    zákazníkov odporúča
    Zobraziť recenzie
    5 star
    1 x
    4 star
    0 x
    3 star
    2 x
    2 star
    0 x
    1 star
    0 x
    3,7 / 5
    starstarstarstarstar
    Hodnotili 3 zákazníci
    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách