Norn9: Var Commons Nintendo SWITCH

59,99 €
42,99 €
Cena bez DPH: 35,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 456861
AksysEN titulky

Norn9: Var Commons [NSW]

O hre

Po otvorení dverí pre viac ženských romantických titulov a vďaka úspechu pri lokalizácii série Hakouki, Aksys Games opäť prinesú romantiku so svojou najnovšou vizuálnou románovou hrou Norn9: Var Commons.

Príbeh sa začína, keď sa zázračné dieťa Sorata Suzuhara po vypočutí tajomnej piesne zatúla a zotmie sa. Keď sa prebudí, zistí, že je prenesené do toho, čo vyzerá ako minulosť. Na tomto neznámom a zvláštnom mieste čoskoro stretne dievča, ktoré mu oznámi, že preskočilo čas a čoskoro mu sľúbi, že mu pomôže dostať sa domov. Sorata nasleduje tajomné dievča na okrúhlej vzducholodi Norn, ktorá lieta pomocou technológie, ktorá presahuje jeho predstavivosť. V tejto vzducholodi sa stretáva s tromi mladými dámami a deviatimi mladými mužmi, ktorí majú jedinečné schopnosti, na ceste, ktorú im dal človek zvaný „Svet“.

Odhaľte tajomstvá lode a jej pasažierov z pohľadu každej z troch dievčat, komunikujte s ostatnými postavami a sledujte, ako reagujú na konkrétne situácie. Zažite cestu a odlišný príbeh, keď hráči rozhodujú o osude postáv v rozvetvenom príbehu. Hrajte viackrát, aby ste odomkli skutočný koniec príbehu a pridali tak zmysluplnú hodnotu opakovania. Prežite znovu svoje radostné chvíle Norn9: Var Commons s režimom galérie, zapojte sa do hľadania hry a zbierajte body na odomknutie ďalších bonusov a špeciálnych funkcií.


Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách