Ochranné sklo PanzerGlass AB pre Apple iPhone 14 Pro Max

Cena s DPH
27,99 €
Cena bez DPH: 23,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 451037
PanzerGlass

Ochranné sklo PanzerGlass AB pre Apple iPhone 14 Pro Max [2770]

Dnes už nestačí chrániť si len displej smartfónu. Pokročilé technológie objektívu sú krehké a náchylne na poškodenie. Poskytnutím dodatočnej ochrany predídete nečakaným finančným nákladom a zaistíte, že aj v budúcnosti budú všetky funkcie objektívu fungovať spoľahlivo a podľa očakávaní.

O produkte

  • Poctivá temperácia pri 500 °C
    Tvrdené sklo renomovanej dánskej značky PanzerGlass™ sa vyrába patentovaným technologickým postupom z unikátneho japonského skla Asahi tej najvyššej kvality. Sklo je temperované v peci (nie chemicky) pri teplote 500 °C po dobu až 5 hodín. Vďaka tomu získava mimoriadnu tvrdosť, odolnosť voči škrabancom, nárazom či pádom. Je tak pripravené zabezpečiť dokonalú ochranu a dlhšiu životnosť vášho smartfónu.
  • Antibakteriálny povrch
    Na povrchu ochranných skiel PanzerGlass™ sa nachádza špeciálna antibakteriálna vrstva, ktorá je netoxická a dokáže eliminovať až 99 % baktérií či spór plesní. Poskytuje 12-mesačnú nepretržitú ochranu a jej vlastnosti sú testované podľa prísnej normy ISO 22196 / JIS 22810. Chráni tak vaše zdravie pred nepríjemnými ochoreniami.
  • O 25 % lepšia odolnosť
    Tvrdené sklá PanzerGlass™ pre iPhone 14 povyšujú ochranu displeja na úplne nový level. Voči sklám pre iPhone 13 sú o 25 % odolnejšie. Len veľmi ťažko nájdete spôsob, ako sklo PanzerGlass™ poškriabať alebo rozbiť. Nosenie telefónu vo vrecku spolu s kľúčmi či pád na zem pre vás už nebude postrachom. Vaše zariadenie je v bezpečí 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Môžete ho bez obáv brávať so sebou na všetky dobrodružstvá.
  • Platinum odolnosť
    Zvýšená odolnosť ochranných skiel PanzerGlass™. Pri výrobe je 2x temperovaná a leštená, čím získava vynikajúcu odolnosť. Displej telefónu tak dokáže ochrániť aj pred väčšími nárazmi či škrabancami od ostrých predmetov.
  • Classic fit (Standard Fit)
    Štandardná veľkosť ochranného skla, ktorá efektívne prekrýva takmer celú prednú časť zariadenia. Zabezpečuje veľmi dobrú ochranu pred rôznymi druhmi poškodenia, no zároveň zachováva vysokú citlivosť na dotyky a neskresľuje farebnosť displeja.
  • Nepoškriabete ho
    Odolnosť ochranných skiel PanzerGlass™ bola testovaná pomocou oceľovej vlny. Náročné skúšky ukázali, že zvládnu až 3 000 poškriabaní bez toho, aby bola akokoľvek trvalo porušená ich povrchová vrstva. Teda, pokiaľ máte na svojom telefóne aplikované ochranné sklo PanzerGlass™, nemusíte sa ho báť nosiť vo vrecku s kľúčmi, mincami alebo inými ostrými predmetmi. Obrazovka bude vždy v bezpečí.
  • 200x opakovateľná aplikácia
    Nepodarilo sa vám sklo nalepiť na prvýkrát, prípadne ho z nejakého dôvodu potrebujete odlepiť? Žiaden problém! Nemusíte si kupovať nové. Vďaka špeciálnemu silikónovému nano povlaku na zadnej strane je možné sklo odlepiť a následne opätovne jednoducho nalepiť bez toho, aby stratilo svoje optimálne vlastnosti. A to až 200-krát! Teda, ak náhodou vymeníte svoj telefón za nový, sklo si môžete ľahko prelepiť.
  • Trvalo udržateľné EKO balenia
    Spoločnosť PanzerGlass™ dbá na znižovanie environmentálnej záťaže. A to nielen tým, že predlžuje životnosť zariadení a zamedzuje ich rozbitiu v dôsledku pádov alebo nárazov. Balenie je vyrobené z ekologického, trvalo udržateľného papiera s FSC certifikáciou. Ten pozostáva zo surovín, ktoré sú získavané a spracúvané s ohľadom na prírodu. Obaly produktov sú tak priateľské k životnému prostrediu a prispievajú k lepšej budúcnosti nás všetkých.

Obsah predajného balenia:

  • Tvrdené sklo PanzerGlass
  • Sériové číslo tvrdeného skla
  • Mokrá a suchá čistiaca handrička
  • Odstraňovač prachu


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách