Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game - PS4Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game - XBOX ONE
Po dohraní odkúpime naspäť
39,99 €
28,99 €
Cena bez DPH: 24,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 430886
SEGAEN dabing

Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game [NSW]

Olympijské hry sú konečne tu a tentoraz je to vaša šanca na slávu! Či už hráte s priateľmi, rodinou alebo strieľate na hviezdy na globálnych rebríčkoch ... Tokio 2020 je párty hra, ktorú si môže každý zahrať!

Pripravte sa na to, aby ste pri vytváraní svojho športovca popustili uzdu, vycvičili ho a zapojili sa do zábavy. Prečo sa uspokojiť so štandardným športovým oblečením, keď môžete vypustiť do pozornosti piráta, astronauta alebo modrého hráča, ježka Sonica! Ísť za zlatom nikdy nebolo také zábavné!

  • Vytvorte si svojho vysnívaného olympionika! Oblečte sa a urobte dojem na najväčšom pódiu s viac ako 50 návrhmi kostýmov pre svojho avatara.
  • Zdvihnite a hrajte! Bez ohľadu na vašu hernú úroveň, choďte po zlate v širokej škále prístupných arkádových športov.
  • Spojte sa alebo sa postaňte! Oslávte najväčšiu športovú udalosť na zemi a zapojte sa do večierka zábavnou, priateľskou súťažou.
  • Vyberte si z 18 zábavných športových udalostí: 100 m Štafeta, 4x100m, 110 m prekážok, Skok do diaľky, Hod kladivom, 100m voľný spôsob, 200 m polohové preteky jednotlivcov, BMX, Box, Športové lezenie, Basketbal, Stolný tenis, Tenis, Futbal, Plážový volejbal, Džudo, Rugby Sevens, Bejzbal




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách