Pathfinder: Wrath of the Righteous (Limited Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Pathfinder: Wrath of the Righteous (Limited Edition) - PS4
49,99 €
43,99 €
Cena bez DPH: 36,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 448873
KochEN dabing

Pathfinder: Wrath of the Righteous (Limited Edition) [XBOX ONE]

Pathfinder: Wrath of the Righteous

  • Vydajte sa na výpravu do sveta zamoreného démonmi v novom epickom RPG od tvorcov úspešnej hry Pathfinder: Kingmaker. Preskúmajte povahu dobra a zla, naučte sa pravú cenu za moc a povstaňte ako mýtický hrdina chopný skutkov, ktoré sa vymykajú očakávaniam smrteľníkov.
  • Cesta vás zavedie do Worldwoundu, kde otvorenie trhliny z Prázdnoty rozpútalo všetko pohlcujúci teror. Viac než sto rokov susedné národy nebojácne bojovali a snažili sa zatlačiť nepriateľa späť - avšak márne.


Teraz máte šancu tento konflikt ukončiť, lenže cesta k spáse nie je ani zďaleka priamočiara. Stanete sa žiarivým anjelom s podporou ušľachtilých paladinov? Alebo silným nekromancerom s hordami nesmrteľných nemŕtvych vo vašom područí? Alebo niečím celkom iným? Veďte svoje vojsko a vyzvite mocných démonických pánov. Vaša krížová výprava uvedie do pohybu sériu udalostí, po ktorých sa vy - aj samotný svet - navždy zmeníte.

Kľúčové vlastnosti

    Hrajte za svojho hrdinu po svojom
    • Vytvorte si ľubovoľnú postavu vďaka flexibilite, bohatosti a hĺbke pravidiel z prvej edície Pathfinder. Vyberte si z 25 tried, 12 rás postáv a viac než tisícky kúziel, trikov a schopností, ktoré budú vyhovovať vášmu osobnému hernému štýlu.
    Každé rozhodnutie má následok
    • Vaše rozhodnutia majú väčšiu váho než kedykoľvek predtým. Váš cieľ je jasný, ale musíte si k nemu nájsť vlastnú cestu. Kto zomrel a kto bude žiť? Kto zostane a kto odíde? Spravte rozhodnutia a sledujte, ako sa svet okolo vás mení.
    Nový spôsob boja
    • Užite si dva bojové režimy, zatiaľ čo budete likvidovať nepriateľov - v reálnom čase s možnosťou pozastavenia a ťahov. Plynule sa medzi nimi prepínajte, aby ste mohli vždy všetko riešiť tak pomaly, alebo rýchlo, ako budete chcieť. Jedinečné pravidlá Pathfinder vám tak isto umožnia vykonávať pokročilé bojové manévre, ako napríklad súboj v sedle. Používajte ich múdro!
    Zvolajte družinu
    • Súpiska viac než 10 jedinečných spoločníkov je pripravená pridať sa na vašu stranu. Keď si získate ich dôveru, budú vám kryť chrbát bez ohľadu na nástrahy, ktoré vás čakajú. A keď si začnete liezť na nervy, nuž... možno bude čas sa rozlúčiť.
    Veďte krížovú výpravu
    • Aby ste očistili zem od démonickej pohromy, budete potrebovať omnoho viac než družinu dobrodruhov. Chopte sa velenia križiakov a doveďte ich k víťazstvu - jednak ako stratég, ktorý ovláda bitku zhora, a tiež ako poľný veliteľ v novom taktickom bojovom režime.
    Zvoľte si cestu
    • Preskúmajte deväť jedinečným mýtických ciest: získajte mimoriadne schopnosti a utvárajte budúcnosť. Vaše rozhodnutia vás môžu premeniť v nebeského anjela, zúriaceho démona, silného lišaja, chytrého trikára, nadpozemského Aeona, vzpurného Azatu, múdreho zlatého draka, nenásytný kráčajúci roj - alebo zostaňte smrteľní a dojdite po náročnej ceste za titulom žijúcej legendy.


    DLC

    Faces Of War
    Do Kenabres dorazia noví križiaci, aby bojovali proti démonom a oslobodili Golarion pred Worldwoundom. Toto bezplatné DLC obsahuje:
    • Tri nové portréty na výber pri vytváraní novej postavy - aasimar, polčík a polovičný Elf
    • Schopnosť priblížiť kameru v okne postavy
    • Ďalšia možnosť pre úpravu vzhľadu postavy: nové účesy, tváre, vojenské farby, farby vlasov

    Love Beyond Death
    Démonická invázia zničila bez varovania množstvo životov. Nezastaviteľná katastrofa priniesla rovnakú smrť každému - bohatým i chudobným, štastným aj neštastným, mladým i starým.
    Toto bezplatné DLC obsahuje vedľajšiu úlohu pre 5. kapitolu hlavného príbehu Wrath of the Righteous. Navštívte novú oblasť Bear’s Maw Shrine. Tam zbadáte následky démonickej invázie, ku ktorej došlo práve uprostred jednej z najvýznamnejších udalostí v živote každého človeka - počas svadby.
    Paint Of War
    Vojna je skúsený umelec, ktorý kreslí na telá tých, ktorí v nej bojujú. Keď sa na tieto obrazy pozriete, môžete jednoducho odlíšiť veterána krížových výprav od čerstvého branca.
    Toto bezplatné DLC obsahuje dodatočné možnosti na úpravu vzhľadu postavy: nové druhy tetovaní a telových kresieb a možnosti zmeniť farbu očí.
    Návštevník Zo Vzdialených Zemí
    Veľkolepí zvrchovaní draci, známi vďaka svojej múdrosti, málokedy opúšťajú svoju domovinu Tian Xia. Ešte väčším prekvapením je, nájsť jedného z nich, mladého a statočného medzi osobným majetkom hrdinov Piatej krížovej výpravy. Je stále príliš mladý, než aby mohol bojovať proti démonom, ale rád pomôže tým, ktorí potrebujú jeho cenné rady.
    Získajte nového maznáčika - malého suverénneho draka. Jeho veľká múdrosť vám pomôže uspieť vo všetkých skúškach znalostí a príbehu. Tohto nového maznáčika nájdete vo svojej osobnej truhle.

Bonusový obsah:
  • Oficiálna príručka
    Táto príručka je vstupným bodom do hry Pathfinder: Wrath of the Righteous.
    Toto majstrovské dielo grafiky aj slova vám otvorí Worldwound a jeho okolie - drsný región zo sveta Pathfinder, kde sa odohráva najnovšie dobrodružstvo. Dozviete sa viac o tomto regióne, hrdinoch a spoločníkoch a o mýtických cestách, ktoré na vás čakajú v hre.
    Pripravte sa ponoriť hlbšie do toho najepickejšieho RPG všetkých dôb a rozhodnite sa, na ktorej strane chcete byť!
  • Nálepky


Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách