Persona 5: Strikers Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Persona 5: Strikers - PS4
Po dohraní odkúpime naspäť
39,99 €
35,99 €
Cena bez DPH: 29,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 416201
FocusEN dabing

Persona 5: Strikers [NSW]

K predobjednávke Persona 5: Strikers dostanete aj darčeky v podobe viac ako 40 soundtrackov, digitálny art book a video "Behind the scenes".



persona5_strikers


Persona 5 Strikers vezme hráča na výlet s Phantom Thieves, kde sa postaví proti korupčným mestám po celom Japonsku. Letná dovolenka s priateľmi sa náhle zmení na skreslenú realitu. Odhaľte pravdu a získajte uväznené srdca.

Persona 5 Strikers obsahuje novú kampaň s hlbokým príbehom a napínavým bojom, ktorý prináša skutočný zážitok z Persona. Navštívte 6 rôznych miest po celom Japonsku a podajte pomocnú ruku tým, ktorí to potrebujú. Bojujte proti Shadows, aby ste odhalili zdroj korupcie v Metaverse dungeonoch. Skočte do príbehu či už ste nováčikom alebo dlhoročným fanúšikom!

  • Útoky na nepriatelia sa skladajú z hybridného bojového systému, ktorý spája výbušné akčné boje so sekvenciami pause-and-plan kde môžete rozhodnúť o vašom ďalšom strategickom ťahu. Získajte výhodu nad svojimi nepriateľovi tým, že ich prepadnete, zasiahnete ich elementárne slabosti a uštedríte im dokončujúcu ranu pomocou All-Out Attack!
  • Všetci Phantom Thieves sú plne hrateľné, takže môžete využiť ich špecifické zručnosti a zvolávať ich dohromady pre hladký a elegantný boj. Posilňujte ich zručnosti a schopnosti a bojujte svojím jedinečným štýlom. Každá postava má svoju vlastnú jedinečnú sadu rozsiahlych a okázalých magických kúziel, ktorá odstraňujú veľké hordy nepriateľov.




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách