PlayStation Portal Remote Player, vystavený, záruka 21 mesiacov

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
219,99 €
206,99 €
Cena bez DPH: 172,49 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
QUATRO splátky bez navýšenia na 10 mesiacov - AKCIA
Kód produktu: 475144
SONY
pouzity
JEDNÁ SA O VYSTAVENÝ - PLNE FUNKČNÝ TOVAR, ktorý môže obsahovať drobné oderky spôsobené bežným používaním. Tovar je dodávaný s kompletným originálnym balením. Ide o tovar, ktorý mohol byť určitú dobu vystavený na predajni alebo inom výstavnom mieste. Pre uvedenú kategóriu tovaru poskytujeme záručnú dobu 21 mesiacov (v prípade nákupu na IČO 12 mesiacov).

PlayStation Portal Remote Player, vystavený, záruka 21 mesiacov [CFI-Y1016]

  • Plne funkčný tovar, ktorý môže obsahovať drobné oderky spôsobené bežným používaním. Tovar je dodávaný s kompletným originálnym balením. Ide o tovar, ktorý mohol byť určitú dobu vystavený na predajni alebo inom výstavnom mieste. Pre uvedenú kategóriu tovaru poskytujeme záručnú dobu 21 mesiacov (IČ: 12 mesiacov).
    Pocíťte silu PlayStation vo svojich dlaniach.


    O produkte

    • Vrecková brána k vašim hrám na PS5
      Diaľkový ovládač PlayStation Portal vám poskytuje prístup k hrám na vašom PS5 cez domácu Wi-Fi, čo vám umožní vrhnúť sa priamo do hrania bez toho, aby ste museli hrať na televízore.

    • Zahrajte si svoju zbierku hier
      Diaľkový ovládač PlayStation Portal dokáže hrať kompatibilné hry, ktoré máte nainštalované na konzole PS5, vrátane vašich obľúbených hier pre PS5 a PS4.

    • Zažite úchvatné ponorenie do hry s funkciami bezdrôtového ovládača DualSense
      Pocíťte pohlcujúcu silu haptickej spätnej väzby a adaptívnych spúští v podporovaných hrách. Citlivé vibrácie reagujú na vaše voľby v hre a simulujú faktory prostredia. Dynamický odpor napodobňuje napätie interakcií s herným vybavením a predmetmi vo vybraných hrách PS5.

    • Displej
      Vnímajte každý nádherný detail svojich obľúbených hier, keď ožívajú na jasne osvetlenej a úžasnej LCD obrazovke s rozlíšením Full HD. Diaľkový ovládač PlayStation Portal dokáže poskytnúť hodvábne plynulé hranie rýchlosťou až 60 snímok za sekundu s vysokou čistotou obrazu na obrazovke s rozlíšením 1080p.

    • Získajte rýchle hranie
      Diaľkový ovládač PlayStation Portal je účelové zariadenie určené na poskytovanie neuveriteľného zážitku z hry na diaľku. To znamená, že ho stačí len zapnúť, stlačením tlačidla sa pripojiť ku konzole PS5 a začať hrať s pozoruhodnou rýchlosťou.

    • Na hranie nie je potrebný televízor a ani obývačka
      Keďže vám diaľkový ovládač PlayStation Portal umožňuje streamovať hry cez domácu Wi-Fi , môžete hrať na konzole PS5, aj keď niekto iný používa televízor, ku ktorému je pripojený. Jednoducho zapnite diaľkový ovládač PlayStation Portal a môžete začať. S PlayStation Portal na vašom domácom Wi-Fi pripojení máte väčšiu flexibilitu pri hraní v akejkoľvek miestnosti, kde žijete bez toho, aby ste potrebovali televízor. Chceli by ste sa hrať, kým ste v kuchyni a raňajkujete? Len do toho!

    Technická špecifikácia
    Kompatibilita
    Kompatibilita PlayStation 5

    Obsah balenia:

    • Diaľkový ovládač PlayStation Portal
    • Dokumentácia

    Produktové video

  • Súvisiace produkty (1)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách