Pokladnička Golden Idol (Indiana Jones)

Cena s DPH
39,99 €
Cena bez DPH: 33,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 462000
Diamond

Pokladnička Golden Idol (Indiana Jones) [MAY232437]

Exkluzívna originálna pokladnička Golden Idol zo sveta Indiana Jonesa, nenechajte si ujsť príležitosť pridať si tento jedinečný zberateľský kúsok do Vašej zbierky!

  • O filmoch
    Indiana Jones je americká mediálna franšíza založená na dobrodružstvách Dr. Henryho Waltona "Indiana" Jonesa, Jr., fiktívneho profesora archeológie, ktorá začala v roku 1981 filmom Dobyvatelia stratenej archy. Piaty a posledný film s názvom The Dial of Destiny mal premiéru na 76. filmovom festivale v Cannes 18. mája 2023 a jeho uvedenie do kín v Spojených štátoch je naplánované na 30. júna 2023. Sériu vytvoril George Lucas a hrá v nej Harrison Ford ako Indiana Jones. Prvé štyri filmy režíroval Steven Spielberg , ktorý pri ich produkcii úzko spolupracoval s Lucasom. V roku 1992 sa franšíza rozšírila na televízny seriál s The Young Indiana Jones Chronicles, ktorý zobrazuje postavu v jeho detstve a mladosti a zahŕňa dobrodružstvá s jeho rodičmi.

  • Aj v komiksovom svete
    Marvel Comics začal vydávať The Another Adventures of Indiana Jones v roku 1983 a Dark Horse Comics získal komiksové práva na túto postavu v roku 1991. Boli publikované novelizácie filmov, ako aj mnoho románov s pôvodnými dobrodružstvami, vrátane série nemeckých romány Wolfganga Hohlbeina, dvanásť románov odohrávajúcich sa pred filmami vydavateľstva Bantam Books a séria odohrávajúca sa počas detstva postavy inšpirovaná televíznou šou.
  • Dobyvatelia stratenej archy
    Prvý film sa odohráva v roku 1936. Indiana Jones je najatý vládnymi agentmi, aby našiel Archu zmluvy, pozlátenú truhlicu s kamennými tabuľami, do ktorých Mojžiš napísal desať prikázaní skôr, ako ju nacistickí Nemci ukradnú. Nacisti majú tímy, ktoré hľadajú náboženské artefakty vrátane Archy, o ktorej sa hovorí, že robí armádu, ktorá nesie Archu pred sebou, neporaziteľnou. Nacistom pomáha úhlavný rival Indianu a francúzsky archeológ René Belloq. S pomocou svojej bývalej milenky a drsnej majiteľky baru Marion Ravenwood a jeho kamaráta z bagra Sallaha, Indiana dokáže nájsť archu v Egypte. Nacisti ukradnú archu a zajmú Indianu a Marion. Belloq a nacisti vykonávajú obrad otvorenia archy, ale keď tak urobia, jediné, čo vo vnútri nájdu, je piesok. Zrazu z archy vyjdú duchovia a nacisti sú všetci zabití hnevom archy. Indiana a Marion, ktorí prežili zatvorením očí, sa podarí dostať archu do Spojených štátov, kde je uložená v tajnom vládnom sklade.

  • Originálna pokladnička
    Ikonická relikvia "zlatý idol" z úvodného filmu Indiana Jones môže už teraz zdobiť váš priestor v podobe tejto jedinečnej pokladničky. Meria približne 8 palcov a má na zadnej strane otvor na mince a na spodnej strane odnímateľnú zátku. Dôkladné spracovanie detailov je majstrovským spracovaním a zachytením filmovej podoby tejto relikvie.

Vlastnosti sošky

  • Oficiálne licencovaný produkt
  • Výška cca 20 cm
  • Vyrobené z kvalitného PVC
  • Autenticky podrobné
  • Vypracované na základe filmovej predlohy


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách