POP! Albums: Doggystyle (Snoop Dogg)

29,99 €
27,99 €
Cena bez DPH: 23,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 450395
Funko

POP! Albums: Doggystyle (Snoop Dogg) [POP-0038]

Neváhaj a rozšír svoju zbierku Funko Pop figuriek o túto krásnu figúrku zo série Albums!


Exkluzívna figúrka vydaná k 30. výročiu vydania debutového hudobného albumu Doggystyle od legendárneho rappera, ktorý si hovorí Snoop Dogg. Ak si fanúšikom Snoop Dogga, tak táto exkluzívna figúrka ti jednoducho nemôže chýbať! Ďalšia z rady celosvetovo úspešnej figúrkovej série Funko PoP!

Doggystyle bol nahraný a produkovaný po Snoopovom vystúpení na debutovom sólovom albume Dr. Dre The Chronic (1992), na ktorom Snoop významne prispel. Štýl West Coast v hip-hope, ktorý vyvinul z Dreovho prvého albumu, pokračoval na Doggystyle. Kritici chválili Snoop Dogga za lyrický „realizmus“, ktorý na albume dodáva, a za jeho charakteristický hlasový flow.

snoop dogg

  • Snoop Dogg
    Calvin Cordozar Broadus Jr., profesionálne známy ako Snoop Dogg, je americký rapper, mediálna osobnosť a herec. Jeho sláva sa datuje do roku 1992, kedy sa objavil na debutovom sólovom singli Dr. Dre "Deep Cover" a potom na Dreovom debutovom sólovom albume The Chronic. Predal viac ako 23 miliónov albumov v Spojených štátoch a 35 miliónov albumov po celom svete. Snoop znovu spopularizoval používanie -izzle speak, najmä v popovom a hip-hopovom hudobnom priemysle.

  • Starý známy v novom svetle
    Nečudo, že táto rapová ikona, ktorá má v dnešnej dobre ruky doslova vo všetkom, dostala svoju príležitosť zažiariť aj vo vlastnej edícii figúriek Funko Pops. Nová kolekciazobrazuje Snoop Dogga v jeho niekoľkých charakteristických vzhľadoch a ikonických chváľach, ktoré vás preklenú jeho kariérou počnúc popovým albumom jeho debutu Doggystyle z roku 1993.

  • snoop-dogg-3

  • Pes aj lev
    V roku 2012, po ceste na Jamajku, Snoop oznámil konverziu na rastafariánstvo a nový alias Snoop Lion. Ako Snoop Lion vydal začiatkom roka 2013 reggae album Reincarnated a rovnomenný dokumentárny film o svojich jamajských skúsenostiach. Jeho 13. štúdiový album Bush vyšiel v máji 2015 a znamenal návrat mena Snoop Dogg.

  • Svojrázny štýl
    Figúrka zobrazuje ikonického rapera v outfite z videoklipu Murder Was the Case stojaceho pred coverom albumu Doggystyle. Figúrka je vysoká približne 4" (10 cm) a dodáva sa v elegantnej krabičke s okienkom.


  • Veľkosť: cca 10 cm
  • Materiál: Vinyl
  • Balenie: Krabička
  • Výrobca: Funko

Produktové video

Murder Was the Case


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách